Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Παράταση μέχρι 5 Νοεμβρίου για την έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου

Παράταση για τις ηλεκτρονικές κάρτες για την μετακίνηση με τα μέσα μεταφοράς, όπως γνωστοποίησε ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης.

Όλες οι μηνιαίες κάρτες του Οκτωβρίου θα ισχύουν κανονικά μέχρι τις 5 Νοεμβρίου, ενώ σχετικά με όσους έχουν ήδη στείλει φάκελο με τα στοιχεία τους, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις παλιές τους κάρτες έως τις 10 Νοεμβρίου.

Ειδικά για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, τους άνεργους, αλλά και όλες τις ειδικές κατηγορίες, δεν ισχύουν οι περιορισμοί, καθώς για αυτούς υπάρχει ειδική μέριμνα, θα υπάρχει ξεχωριστή θύρα, μέχρι να παραλάβουν τις καινούριες τους κάρτες, όπως είπε ο υφυπουργός.

Ο κύριος Μαυραγάνης υπενθύμισε ότι το χάρτινο εισιτήριο σταματάει να ισχύει από την 1 Νοεμβρίου, ενώ οι επιβάτες θα πρέπει να προμηθεύονται το ηλεκτρονικό εισιτήριο, που αρχικά θα ισχύει για πέντε τουλάχιστον διαδρομές και θα στοιχίζει επτά ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παρασκήνιο: Ξαφνική πρόσκληση σε γεύμα από τον Γ. Στουρνάρα στην ΓΕΔΔ Μαρία Παπασπύρου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τράπεζες: Η μεταφορά των διαθεσίμων του δημοσίου στην ΤτΕ και οι φόροι σκουπίζουν τη ρευστότητα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πειραιάς: Γιατί γόνοι γνωστών οικογενειών αγοράζουν συνέχεια ακίνητα