Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ληστεία μετά φόνου ή μανιακός δολοφόνος; Τι «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ πίσω από την αγρια δολοφονία στα Πατήσια

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας μιας 32χρονης μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών στα Πατήσια.

Όπως έγινε γνωστό, η 32χρονη είχε πάει χθες το απόγευμα, λίγο πριν κλείσει το κοιμητήριο, να φροντίσει τάφο φιλικού της προσώπου όταν της επιτέθηκε ο δολοφόνος ο οποίος της κατάφερε πολλά χτυπήματα πάνω από τον τάφο. Η γυναίκα στη συνέχεια σύρθηκε στο έδαφος, για περίπου 15 μέτρα, ψάχνοντας απεγνωσμένα για βοήθεια. Ο δολοφόνος, όμως, την ακολούθησε και της κατάφερε νέες μαχαιριές δίνοντάς της τη χαριστική βολή. Συνολικά η 32χρονη δέχθηκε επτά μαχαιριές, σε θώρακα και πρόσωπο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για δυο πιθανά σενάρια.  Είτε πρόκειται για ληστεία μετά φόνου είτε για κάποιον μανιακό δολοφόνο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν λείπουν κάποια προσωπικά αντικείμενα που έφερε επάνω της η άτυχη γυναίκα, η οποία εργαζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής.

Τι δήλωσε ο πατέρας του θύματος

Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας της άτυχης 32χρονης και σύμφωνα με τα όσα είπε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, πιστεύει πως το κλειδί της υπόθεσης βρίσκεται στις υποθέσεις που χειριζόταν η κοπέλα.

Ο πατέρας, που ορκίστηκε εκδίκηση, μίλησε με οργή για τον χαμό του παιδιού του, που όπως είπε έγινε σε κεντρικό σημείο και άρα επρόκειτο για σχεδιασμένη δολοφονία, από κάποιον που είχε πάει εκεί με σκοπό να δολοφονήσει την κοπέλα. Την μαχαίρωσε πισώπλατα, είπε ο ίδιος και επέμεινε στο ότι θα πρέπει να διερευνηθούν και να δημοσιοποιηθούν όλες οι υποθέσεις που χειριζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αττικής η 32χρονη κόρη του.

Έπρεπε να την προστατεύουν, είπε ακόμα, προσθέτοντας πως αν ήξερε πως το παιδί του χειριζόταν κάποια «περίεργη» υπόθεση, δεν θα την άφηνε από τα μάτια του.

Όπως είπε, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο δολοφόνος κυνήγησε την κοπέλα απέξω μέσα στο νεκροταφείο, ούτε πώς διέφυγε μετά, αλλά, τόνισε, πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο, σε ώρα με μεγάλη κίνηση και άρα δεν δικαιολογείται κανένα «σκοτεινό σημείο» στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εγκρίθηκε από τη Βουλή η δημιουργία κέντρου αποτέφρωσης στον Ελαιώνα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ‘Εκαναν «μεγάλη ζωή» ενώ δήλωναν άνεργοι τα μέλη του κυκλώματος της «ντόπας»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φωκά, Λαινόπουλος, Κωνσταντακάτος: Πλειστηριασμοί, Πλειστηριασμοί, Πλειστηριασμοί