• Top Stories

    Κ. Παπακώστα: Να ενώνει και να μην διχάζει η Νέα Δημοκρατία

    • NewsRoom


    Την επιθυμία της για μια μεγάλη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η Κατερίνα Παπακώστα.

    Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής μίλησε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, «Μαζί με το Σαββατοκύριακο» και δήλωσε ότι, «Είμαι ανεξάρτητη βουλευτής παρά τη θέληση μου. Σκοπεύω να μείνω ανεξάρτητη βουλευτής ούσα παράλληλα και στέλεχος της ΝΔ, διότι αυτό δεν μπορεί να μου το στερήσει κανείς».

    «Ελπίζω αυτή η απόφαση να ωφελήσει τη ΝΔ. Δεν είμαι εγώ εκείνη η οποία προκάλεσα αυτήν την απόφαση. Ελήφθη μία απόφαση, οι επιλογές μας κρίνονται, αξιολογούνται και έχουν και συνέπειες», συμπλήρωσε.

    Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Παπακώστα σημείωσε ότι επιθυμεί μια μεγάλη Νέα Δημοκρατία, που να εκφράσει όσο το δυνατόν πιο πλατιά κοινωνικά ρεύματα, ενώ τόνισε ότι η ιστορική παράταξη της Κεντροδεξιάς θα πρέπει να μείνει προσηλωμένη στον μεσαίο χώρο, ώστε να ενώνει και να μη διχάζει.

    «Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ενοχλούν οι φωνές και μάλιστα βουλευτών οι οποίοι έχουν μία διαδρομή… Κάτι που δεν είναι στα δικά μου χέρια και δεν είναι υπαιτιότητας δικής μου, ξεφεύγει από τη δική μου σφαίρα δράσης. Εγώ αυτό που θα κάνω είναι να κάνω τη δουλειά μου στο κοινοβούλιο. Από εκεί και πέρα, κάθε απόφαση, κάθε επιλογή ιδιαίτερα στην πολιτική στη συνέχεια δημιουργεί γεγονότα… Θέλω τη ΝΔ μεγάλη, τη θέλω στο μεσαίο χώρο, τη θέλω να ενώνει και όχι να διχάζει», δήλωσε ακόμη η κ. Παπακώστα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καταλονία: Έντονοι φόβοι για ξέσπασμα βίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάος στα Εξάρχεια: Επιθέσεις με βόμβες μολότοφ – Τραυματίστηκαν αστυνομικοί

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαριάνο Ραχόι: Αποπέμπεται ο πρόεδρος της Καταλονίας -Εκλογές στις 21 Δεκεμβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ