Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Γιατί αναβάλλεται η παρουσίαση της νέας επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ

Νεα δημοκρατία ΝΔ

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση της ΝΔ για την ανάληψη των καθηκόντων της νέας επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ λόγω της δολοφονίας του δικηγόρου, Μ. Ζαφειρόπουλου.

Σημειώνεται ότι η ανάληψη των καθηκόντων από τα στελέχη της νέας επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί, παρουσία του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη στο βιβλιοπωλείο «Free Thinking Zone» (Σκουφά 64, Κολωνάκι).

Σημειώνεται ότι εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ θα είναι η Μαρία Σπυράκη, η οποία θα έχει ως αναπληρωτές τους Σοφία Ζαχαράκη, Κ. Κυρανάκη, Ν. Ρωμανό και Σπ. Σταυρίδη. Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει Αναπληρώτρια Διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη. Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.