Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Έξαλλος ο Καμμένος με την «βόλτα» του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο

Πάνος Καμμένος

Πάνος Καμμένος

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την διακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες τα μέλη του Ρουβίκωνα κατάφεραν να περάσουν της πύλες του στρατοπέδου «Παπάγου», να διασχίσουν ανενόχλητοι το προαύλιο χώρο και να φτάσουν μέχρι την είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζεται το Υπ. Εθνικής Άμυνας, διέταξε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Η κίνηση του Ρουβίκωνα, σε ένα χώρο ο οποίος που υποτίθεται πως φυλάσσεται δρακόντεια, φαίνεται παράλληλα πως έχει προκαλέσει και την έντονη αντίδραση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος ζήτησε να αποδοθούν ευθύνες για την εικόνα που έδειξε η ασφάλεια του στρατοπέδου. Πέρα από την ΕΔΕ, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης,  ζητά εκ των υστέρων, και αφού τα μέλη του Ρουβίκωνα αποχώρησαν, την επέμβαση της Αστυνομίας.

Χαρακτηριστική της αρνητικής εικόνας που σχηματίστηκε για την ετοιμότητα και τα μέτρα φύλαξης του Πενταγώνου είναι η αντιδραση του Ποταμιού, το οποίο με σκωπτικό ύφος ευχήθηκε στα μέλη του Ρουβίκωνα «να περάσουν για έναν καφέ με τον Αλέξη Τσίπρα», από το Μέγαρο Μαξίμου.

Στην παρέμβασή τους, τα μέλη του Ρουβίκωνα – αφού πέρασαν χωρίς άδεια από την πύλη της Μεσογείων – πέταξαν φυλλάδια τα οποία περιείχαν μηνύματα διαμαρτυρίας για την σύμβαση για τα F16, “αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό” και κατά ” κάθε ιμπερεαλισμού και συμμαχιών φονιάδων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εισβολή Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε εξέλιξη η πορεία για το Πολυτεχνείο (εικόνες)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πέταξαν στα σκουπίδια το στεφάνι του Βαρουφάκη για το Πολυτεχνείο (pics)