Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Ξεκινά από το βράδυ κύμα κακοκαιρίας

καιρός

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, έρχεται κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και πιθανόν χαλαζοπτώσεις.

Η επιδείνωση του καιρού αναμένεται να ξεκινήσει από τις βραδινές ώρες απόψε και από τα βορειοδυτικά, ενώ στη συνέχεια θα επηρεαστούν:

Αύριο Τρίτη (07-11-17) τα νησιά του Ιονίου (αρχικά τα βορειότερα και σταδιακά και τα υπόλοιπα), η Ήπειρος και βαθμιαία από τις βραδινές ώρες η δυτική Στερεά, η δυτική Μακεδονία και η δυτική Πελοπόννησο.

Μεθαύριο Τετάρτη (08-11-17) εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές η υπόλοιπη Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα και οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων προβλέπεται από το βράδυ της Τετάρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καταγγελία-φωτιά από Σταύρο Θεοδωράκη για σταυρωμένα ψηφοδέλτια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευρωπαίος αξιωματούχος: Η Ελλάδα έχει ακόμα «τεράστιο όγκο δουλειάς»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη Paradise Papers: Ποιος είναι ο πιο πλούσιος Έλληνας η εταιρία του οποίου βγάζει λεφτά στις χώρες της διαφθοράς