ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πόλεμος μεταξύ «κύκλων» της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή ερωτηματολόγιο που ανάρτησε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενόψει του συνεδρίου που ετοιμάζει.
Το Μέγαρο Μαξίμου έσπευσε, μέσω non paper, να ερμηνεύσει τις ερωτήσεις του ερωτηματολογίου της ΝΔ γύρω από εργασιακά θέματα ως πρόθεση της ΝΔ να «μετατρέψει την αγορά εργασίας σε ζούγκλα».
«Η μετατροπή της αγοράς εργασίας σε ζούγκλα είναι βασικό στοιχείο της ιδεολογίας και της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Μητσοτάκη προσωπικά. Επειδή όμως διστάζουν να το πουν δημόσια, προσπαθούν να το εκμαιεύσουν μέσα από ερωτηματολόγια, με πονηρά διατυπωμένες ερωτήσεις. Αν πιάσει έπιασε. Ας πουν ευθέως ότι το πολιτικό τους σχέδιο είναι η μη αμειβόμενη εργασία, οι ελεύθερες απολύσεις, οι ατομικές συμβάσεις και η διάλυση του κοινωνικού κράτους. Δεν ξεγελούν κάποιον κρυπτόμενοι πίσω από το δάχτυλό τους», αναφέρει το non paper του Μαξίμου.
Όπως ήταν αναμενόμενο η απάντηση της ΝΔ δεν άργησε να έρθει. Μέσω ενός νέου non-paper, οι κύκλοι της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρουν:
«Η κυβέρνηση που δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ και μια αγορά εργασίας που τα δικαιώματα των εργαζόμενων διαρκώς καταπατώνται, ας κάνει λίγο υπομονή να δει τις τελικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Ως τότε, αντί να γράφουν ανοησίες σε non paper ας προσπαθήσουν να είναι στοιχειωδώς σοβαροί, όσο δύσκολο και αν τους είναι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρόμος για το δημόσιο: Πληρώνει 10 ευρώ αλλά δημιουργεί οφειλές 20 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Στηρίζουμε τη βιομηχανική δραστηριότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χρυσόγονος: Ο,τι έκανε ο Βισίνσκι για τον Στάλιν το κάνει ο Καρανίκας για τον Τσίπρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Έκτη ημέρα κερδών για τον S&P 500 μετά τις δηλώσεις Λούτνικ για την πρώτη εμπορική συμφωνία της κυβέρνησης Τραμπ
- Πετρέλαιο: Νέα κατρακύλα λόγω πιέσεων για ταχύτερη μείωση των εθελοντικών περικοπών από τον OPEC+
- ΗΠΑ: Ζητούν «συγκεκριμένες προτάσεις» από Ρωσία και Ουκρανία, αλλιώς αποχωρούν από τις διαπραγματεύσεις
- Φάρσα για βόμβα στη Βουλή: Κάτοικος Θεσσαλονίκης ο φαρσέρ, έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές
