Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Το νέο iPhone θα ξεκλειδώνει με… αναγνώριση προσώπου; – Τι «νέο» αναμένεται

Μεγάλος «ντόρος» έχει γίνει για το νέο μοντέλο iPhone, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 12 του επόμενου μήνα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Όπως αποκαλύπτει το Bloomberg, μετά το TouchID, το σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, η Apple «προχωράει» ένα βήμα παρακάτω.

Ειδικότερα, τονίζει το πρακτορείο, το iPhone 8 θα αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη του και ως εκ τούτου θα ξεκλειδώνει με αναγνώριση προσώπου, σε λίγα εκατοντάδες χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Τι νέο περιμένουμε;

Επιπλέον, το νέο iPhone θα διαθέτει μια τροποποιημένη έκδοση του προτύπου ασύρματης φόρτισης Qi, η οποία θα παρέχει μια πιο αργή φόρτιση.

Πιο συγκεκριμένα, θα υποστηρίζει το σύστημα Qi αλλά μέσω του Standard Power Profile, με μέγιστη απόδοση τα 7,5 watts (5V / 1,5A) αντί για την πλήρη φόρτιση των 15 watt (Qi 1.2), η οποία θεωρείται «ταχεία φόρτιση».

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το νέο iPhone ενδεχομένως να περιλαμβάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά που δεν έχουν υπάρξει ξανά σε κανένα άλλο κινητό τηλέφωνο.

Για παράδειγμα φημολογείται ότι θα διαθέτει υπέρυθρες κάμερες που θα επιτρέπουν στους επεξεργαστές να δουν τα πρόσωπα των ανθρώπων, ακόμα και στο σκοτάδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αέρας πολυτέλειας: Στο Ναύπλιο η χλιδάτη θαλαμηγός της βασιλικής οικογένειας του Μπαχρέιν (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η COSMOTE συμμετέχει στο ερευνητικό έργο BigO για την παιδική και εφηβική παχυσαρκία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου έρχεται στην Αθήνα