• Top Stories

    Survivor: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε για πρώτη φορά στην Ελεονώρα Μελέτη (video)

    • NewsRoom
    Μελέτη Παπαδοπούλου


    Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από τον Άγιο Δομίνικο στην εκπομπή «Survivor: Πανόραμα» και μίλησε για τους λόγους που την ώθησαν να αποχωρήσει.

    Η τραγουδίστρια δήλωσε, «Το σκεφτόμουν πολλές μέρες για αυτή την απόδραση και ζύγισα πολλά πράγματα μέσα μου. Για τον κάθε άνθρωπο το τι είναι σημαντικό διαφέρει πολύ. Εκτός από όλα τα δύσκολα κομμάτια, το πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις την αξιοπρέπειά σου και να παραμείνεις ο χαρακτήρας σου».

    Η Ειρήνη Παπαδοπούλου απέφυγε να γίνει πιο συγκεκριμένη σε θέματα που αφορούν τους πρώην συμπαίκτες της, ενώ όταν η Ελεονώρα αναφέρθηκε στο bullying που δέχτηκε από τον Στέλιο Χανταμπάκη, εκείνη γέλασε και δήλωσε, «Δεν έχω δει το περιστατικό με το μαγιό. Το άκουσα, όμως, να λέγεται εδώ από τους υπόλοιπους. Θα ήθελα να έχω μία εικόνα για να μπορώ να μιλάω με αποδείξεις. Θέλω να πω ότι ο σκοπός μου δεν είναι να βάλω φωτιά ή να στρέψω τον κόσμο προς τα κάπου. Νομίζω πως ο κόσμος έχει κρίση και εγώ εμπιστεύομαι την κρίση και το ένστικτό του. Αυτός είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που αποφασίζει και χαίρομαι για αυτό».

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγάπη που δέχτηκε από τον κόσμο, «Όταν μπήκα στο Instagram με περίμενε μια τεράστια αγκαλιά από τον κόσμο και αυτό είναι το καλύτερο έπαθλο για έναν παίκτη. Με συγκίνησε πολύ ο κόσμος, μου έδωσε τεράστια δύναμη. Ο σκοπός μου δεν είναι να στρέψω τον κόσμο προς τα κάπου. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει κρίση και εγώ εμπιστεύομαι το ένστικτό του. Αυτός είναι ο πρώτος και ο τελευταίος που αποφασίζει και χαίρομαι για αυτό».

    Όταν ρωτήθηκε, αν μετάνιωσε που μπήκε στο παιχνίδι, απάντησε: «Όχι δεν μετάνιωσα καθόλου που μπήκα στο παιχνίδι παρόλο που αρχικά είχα τις αναστολές μου. Έμαθα πολλά πράγματα σε σύντομο χρόνο. Τεράστια σχολή το Survivor. Επιβεβαίωσα για ακόμη μια φορά το πώς λειτουργεί ο χώρος μας. Έχω αυτή την άποψη. Σίγουρα ένιωθα ότι υπήρχε ειλικρίνεια στους Μαχητές και μια μεγαλύτερη αθωότητα. Αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη. Εμένα το θέμα μου ήταν η αδικία. Δεν τη μπορώ την αδικία».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα αποκάλυψη για το Survivor: Ο Χούτος συμμετείχε και σε προηγούμενο ριάλιτι στο οποίο κέρδισε (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Χαρά στα social media για την υποψηφιότητα του Χούτου (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποκαλύπτει τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο Survivor (video)



    ΣΧΟΛΙΑ