Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Ρεβάνς Σαββίδη: Ποιο κανάλι έβαλε τώρα «στο μάτι» μετά την είσοδο Μαρινάκη στο Mega

ΔΟΛ

Ιβάν Σαββίδης. Επιχειρηματίας

Τις επιχειρηματικές του κινήσεις στον χώρο των media επανϋπολογίζει ο Ιβάν Σαββίδης. Άλλωστε η προσπάθειά του να αναδειχθεί ο κυρίαρχος του Mega ανακόπηκε από την απόκτηση του ΔΟΛ από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την ίδια ώρα στο κανάλι του Mega δεν υπάρχει καμία σοβαρή νεότερη εξέλιξη. Οι εργαζόμενοι αναζητούν τρόπο για να διεκδικήσουν το επίδομα της άδειας, αλλά δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση από τους μετόχους, παλιούς και νέους.

Οι τύχες του καναλιού παραμένουν στον όμιλο Βαρδινογιάννη που έχει και το μεγαλύτερο αριθμό των μετοχών (35-37%) ενώ ο Β. Μαρινάκης θα έχει το 22.11% και ο Ιβ. Σαββίδης το 19,63%. Παράλληλα, στην τελική ευθεία βρίσκεται η συνεργασία του Star του Ομίλου Βραδινογιάννη με τον ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου κάτι που φαίνεται πως προβληματίζει τον επιχειρηματία από την Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με το typologies.gr o Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει ανοίξει «πανιά» για το E TV μακριά δηλαδή από μια επιχείρηση που να έχει σχέση με τον όμιλο Βαρδινογιάννη.

Η συνέχεια αναμένεται επί της… οθόνης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάνης Βαρουφάκης: Τι κρύβεται πίσω από την υστερία για το παράλληλο σύστημα πληρωμών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραπομπή Καμμένου για την υπόθεση Noor 1 ζητά και ο Σπύρος Λυκούδης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιφυλάξεις Στουρνάρα για τα σχέδια της κυβέρνησης: «Πολύ νωρίς για έξοδο στις αγορές»