ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εικοσιπέντε στρέμματα γης έκαψε η πυρκαγιά πού εκδηλώθηκε στην ορεινή περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου και συγκεκριμένα στο χωριό Καλή Συκιά στο Ρέθυμνο.
‘Αμεσα επενέβησαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις με πεζοπόρα τμήματα από το Ηράκλειο, από τον πυροσβεστικό σταθμό Επισκοπής και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου.
Η φωτιά πού εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε ορεινή και δύσβατη περιοχή έκαψε 5 στρέμματα δασικής έκτασης και 20 στρέμματα θαμνώδους εκτάσεις και αγροτολειβαδική περιοχή.
Δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές. Αυτή την ώρα πυροσβεστικές οι δυνάμεις παραμένουν στο μέτωπο για τυχόν αναζωπυρώσεις και πλήρη κατάσβεση των εστιών που σιγοκαίουν. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν δεκαπέντε οχήματά με είκοσι πυροσβέστες και πεζοπόρα τμήματα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Επέκταση της «μάχιμης πενταετίας» σε όλους τους ενστόλους
Αυστρία: Προσφυγή κατά της απόφασης της ΕΕ να χαρακτηρίσει «πράσινη» την πυρηνική ενέργεια
Δένδιας: Η Τουρκία εκβιάζει τη Λιβύη για να δημιουργήσει ένα τερατούργημα (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Citi για Metlen: Οι καταλύτες που φέρνουν ανάπτυξη και την πιθανή τιμή στόχο έως 60 ευρώ
- Πόλεμος Ουκρανίας: Ιταλία και ΕΕ καταδικάζουν την πολύνεκρη ρωσική πυραυλική επίθεση στην πόλη Σούμι
- Δένδιας από Μεσολόγγι: Κάλεσε τους νέους να τιμήσουν την θυσία των ελεύθερων πολιορκημένων
- CNBC: Έρχεται σύντομα η μη επανανορθώσιμη ζημιά στις αμερικανικές επιχειρήσεις από τους δασμούς Τραμπ
