Εντοπίστηκε λίγο μετά το μεσημέρι από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ το ακριβές σημείο της βλάβης στον κεντρικό αγωγό της τηλεθέρμανσης στην Κοζάνη.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης Κώστα Κυτίδη τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση του προβλήματος που έχει ως συνέπεια από την Δευτέρα το βράδυ όλη η πόλη να είναι χωρίς θέρμανση.
Ο κ. Κυτίδης ανέφερε ότι το μέγεθος της διαρροής ήταν μεγαλύτερο του αναμενόμενου, γεγονός που σημαίνει ότι η επιδιόρθωσή του και η εκ νέου τροφοδότηση του δικτύου με ζεστό νερό, καθώς και οι δοκιμές υπό συνθήκες πίεσης να χρειαστούν περισσότερο χρόνο από αυτόν που είχαμε προβλέψει αρχικά.
Όπως όλα δείχνουν η πόλη της Κοζάνης θα περάσει δεύτερη νύχτα χωρίς θέρμανση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ το δίκτυο της Τ/Θ θα έχει ζεστό νερό το πρωί της Τρίτης 19 Οκτωβρίου.
Διαβάστε επίσης:
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα την Τρίτη για την Ολυμπιακή φλόγα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τέμπη: Πανεπιστήμια Γάνδης και Πίζας αμφισβητούν τις αναφορές του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την πυρόσφαιρα
- Ελληνοτουρκικό παζάρι: Συναντήσεις πολιτικών και Ελλήνων-Τούρκων επιχειρηματιών στη σκιά της Διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου
- Τρία καυτά ερωτήματα των ξένων – Χειρόφρενο στην παροχολογία ελέω εμπορικού πολέμου
- Τι θα κάνουν οι αγορές με βάση τον VIX S&P 500, τα σοφά λόγια Μπάφετ, τα μπόνους στον ΟΠΑΠ, οι νέες αρμοδιότητες Χατζηδάκη, γιατί πήγε ο Καρατζάς στον Πιερ, και η οργή του ΚΜ με την πλατινομαλλούσα βουλευτή
