Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κέρκυρα: Πλήρη ταυτοποίηση μέσω DNA του άνδρα που βρέθηκε στην θάλασσα επιχειρούν οι αρχές

Πηγή: corfupress.com

Συνεχίζεται το θρίλερ με το αυτοκίνητο που ανασύρθηκε από τον πυθμένα στο λιμάνι της Κέρκυρας, στο οποίο εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά, καθώς νέα στοιχεία δείχνουν πως ανήκει σε 55χρονο άνδρα από τους Καρουσάδες.

Μάλιστα η εξαφάνιση του άνδρα είχε δηλωθεί από τη μητέρα του πριν από περίπου 10 χρόνια και η ταυτοποίηση έγινε από τον αριθμό πλαισίου του οχήματος, καθώς δεν έφερε πινακίδες.

Το αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeo, ανέλκυσε γερανός από το βυθό του λιμανιού της Κέρκυρας στον οποίο εκτιμάτε ότι βρισκόταν για αρκετά χρόνια σύμφωνα με τη διάβρωση που έχει υποστεί.

Όπως αναφέρει το corfupress.com, εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν τέσσερα οστά που ανήκουν σε ανθρώπινα μέλη (χέρια και πόδια) αλλά και ένα ζευγάρι ανδρικά παπούτσια νούμερο 44 κάτω από το πεντάλ του οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιχειρηθεί η πλήρης ταυτοποίηση μέσω DNA ενώ σήμερα (14/2), θα συνεχιστούν οι έρευνες από ομάδα δυτών για να εντοπιστούν τα υπόλοιπα οστά στο θαλάσσιο χώρο που βρέθηκε το αυτοκίνητο.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ”, για πιθανή ύπαρξη Ι.Χ. οχήματος στον πυθμένα της θάλασσας, εντός λιμενολεκάνης του νέου λιμένα Κέρκυρας.

Άμεσα, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής επιβιβάστηκαν στο εν λόγω πλοίο, όπου διαπίστωσαν τα ανωτέρω. Στην συνέχεια, το όχημα, ανελκύθηκε με την συνδρομή ιδιώτη δύτη και ιδιωτικού γερανού. Κατόπιν έρευνας από τα ανωτέρω στελέχη, καθώς και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εντός του οχήματος, το οποίο βρισκόταν σε κατάσταση οξείδωσης, διαπιστώθηκε η ύπαρξη ανθρώπινων οστών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Αδιανόητες εικόνες – Κτήριο ανασηκώθηκε από τον σεισμό και… προσγειώθηκε σε αυτοκίνητα

Μάνη: Αυτοκτόνησε γιος τηλεοπτικής μαγείρισσας