ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου, ο οποίος είπε πως «δεν υπάρχει βιασμός, χωρίς συναίνεση».
Ανάρτηση σχετικά με την «αδιανόητη και καταδικαστέα δήλωση» – όπως την χαρακτηρίζει – έκανε και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.
Συγκεκριμένα η κ. Κεραμέως έγραψε: «Αδιανόητη και καταδικαστέα η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης σχετικά με τον βιασμό. Προσβάλλει βάναυσα την κοινωνία και δεν συνάδει με τη στάση της Εκκλησίας που εμπράκτως στηρίζει γυναίκες θύματα κακοποίησης και βιασμού».
Αδιανόητη και καταδικαστέα η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης σχετικά με τον βιασμό. Προσβάλλει βάναυσα την κοινωνία και δεν συνάδει με τη στάση της Εκκλησίας που εμπράκτως στηρίζει γυναίκες θύματα κακοποίησης και βιασμού.
— Niki Kerameus (@nkerameus) September 2, 2022
Διαβάστε επίσης:
Κικίλιας: Ντροπή για όλους μας η δήλωση του Μητροπολίτη Δωδώνης για τους βιασμούς
Απίστευτη δήλωση από τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο: Μια γυναίκα δεν βιάζεται αν δεν το θέλει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεδριάζει αύριο στις 11:00 το Υπουργικό Συμβούλιο – Τα θέματα στην ατζέντα
- Συντάξεις Μαΐου-Ιουνίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή για όλα τα ταμεία
- Τούρκος ΥΠΕΞ: Η Χαμάς δείχνει να προτιμά μια συμφωνία για ειρήνη διαρκείας με το Ισραήλ
- Διασώθηκαν 34 μετανάστες νότια της Γαύδου – Χειροπέδες σε δύο διακινητές σε Ροδόπη και Έβρο
