ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακά προβλήματα αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν στήσει… ψησταριές έξω από την Βουλή, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας.
Τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ και καθαρίστριες από το Δρομοκαΐτειο έχουν αποκλείσει τη μια λωρίδα του δρόμου, στο ύψος της εισόδου της Βουλής, πραγματοποιώντας αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας με βασικό αίτημα την ανανέωση των συμβάσεων τους.
Ζητούν στον διαγωνισμό που ξεκινά τώρα από το Δρομοκαΐτειο να προωθηθεί η παράταση των συμβάσεων για 50 καθαρίστριες των οποίων λήγουν τέλος Αυγούστου.
Λόγω της ημέρας (Τσικνοπέμπτη), έχουν τοποθετήσει στην άκρη του δρόμου της Βασ. Σοφίας ψησταριές, όπου ψήνουν σουβλάκια, ενώ δίπλα υπάρχει και ένα τραπέζι με κρασιά και αποκριάτικα εδέσματα.
Επίσης, έχουν φέρει πλακάτ με συνθήματα κατά της κυβέρνησης, όπως: «Μασκαράδες αλλά μας λέγατε το 2014 και άλλα σήμερα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο «ραντεβού» στις δικαστικές αίθουσες για ΠΟΕΔΗΝ και Παύλο Πολάκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αιχμές και ειρωνίες μεταξύ Πολάκη και προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ στη Βουλη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛΣΤΑΤ: Μικρή μείωση στον κύκλο εργασιών της βιομηχανίας το Φεβρουάριο
- Ο Όμιλος Bright και φέτος το Πάσχα στηρίζει έμπρακτα κοινωνικούς φορείς που στέκονται δίπλα σε παιδιά και γυναίκες που το έχουν ανάγκη
- Vaser Lipo: Το μέλλον στη λιποαναρρόφηση
- ΤτΕ: Μειώθηκε το έλλειμμα ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών τον Φεβρουάριο
