ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια νέα υπόθεση ανθρωποκτονίας, με θύμα μια 83χρονη γυναίκα στο Κοσμάτι Γρεβενών, απασχολεί τις Αρχές.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης τον 59χρονο γιό της, έπειτα από εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα. Ο 59χρονος φέρεται να δολοφόνησε την Τρίτη τη μητέρα του, προκαλώντας της ασφυξία.
Μάλιστα, ο ίδιος μετέβη σε γραφείο κηδειών στα Γρεβενά ζητώντας να προχωρήσουν όσο πιο άμεσα γίνονται οι διαδικασίες της κηδείας. Η βιασύνη του άνδρα κίνησε το ενδιαφέρον της αστυνομίας, με τη σορό της 83χρονης να στέλνεται για νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, η 83χρονη είχε υποστεί πνιγμό και θάνατο από ασφυξία. Αμέσως μόλις ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, άντρες της Ασφάλειας προχώρησαν στη σύλληψη του 59χρονου γιου της, ο οποίος και κρατείται.
Ο φερόμενος ως δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, ενώ αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Διαβάστε επίσης
Λεωφόρος Κηφισού: Περίπου 3.500 πεταμένες σφαίρες εντόπισαν διερχόμενοι οδηγοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Κινητικότητα για την πληρωμή της Nexans και τη μίσθωση του πλοίου NG Worker
- Δίκη Folli Follie: Ξεκινά η δίκη β’ βαθμού για το μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο
- Δασμοί, ακρίβεια, λαθρεμπόριο και μαφία: Πώς η πολιτική Τραμπ ανοίγει δρόμο για παράνομες οικονομικές αυτοκρατορίες
- Τατιάνα Σπινάρη Πολλάλη: Η καταστροφή οδηγεί στην Αναγέννηση
