ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός έχει σημάνει από το πρωί της Δευτέρας στις αστυνομικές Αρχές στην Άρτα έπειτα από τον εντοπισμό ενός πτώματος στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα. Η σορός ανήκει σε άνδρα από το Πακιστάν, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο μετά τις 11.00 κατακρεουργημένος, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Οι υπάρχουσες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες έκοψαν το λαιμό του άτυχου άνδρα και στη συνέχεια του έκοψαν και τα αυτιά! Η αστυνομία ανέφερε ότι το θύμα διέμενε στην περιοχή και εργαζόταν μαζί με άλλους συμπατριώτες του.
Οι Αρχές εκτιμούν πως ο άνδρας δολοφονήθηκε από ομοεθνείς του σήμερα νωρίς το πρωί, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών να βρίσκονται σε εξέλιξη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ: Ποιοι επίσημοι τρέχουν για χάρη της
- FaCad’oro: Η χρυσή αυτοκρατορία και το όνειρο των 56 εκατ. ευρώ που κατέρρευσε
- Τι ώρα ψώνισαν μετοχές οι τολμηροί, πόσο αγόρασε την ΑΧΙΑ ο Ψάλτης, το τηλεφώνημα Παπασταύρου, οι γκρίνιες για τον Κωνσταντακόπουλο, η επιτυχία της Νίκης και το menu των 7 βουλευτών στο prive του Kiku
- Η σιωπή των αμνών: Σε άνοδο η εκτελεστική εξουσία σε πτώση η δημοκρατία
