ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συμμορία αλλοδαπών που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε χώρους εντός αλλά και γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εξάρθρωσε η αστυνομία και προχώρησε στη σύλληψη πέντε ατόμων αραβικής καταγωγής.
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της ανωτέρω επιχείρησης, πέντε αλλοδαποί ηλικίας 21 έως 32 ετών, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε χώρους εντός και πέριξ του Α.Π.Θ. .
Επιπλέον, συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα (αλλοδαποί ηλικίας 26 και 34 ετών) στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροδέματα κάνναβης, που προμηθεύτηκαν από μέλη της εν λόγω συμμορίας.
Συνολικά κατασχέθηκαν, δέματα και μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 152,35 γραμμαρίων, συνολικό χρηματικό ποσό 189 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, 3 κινητά τηλέφωνα και 1 αναδιπλούμενο μαχαίρι.
Σημειώνεται ότι, δύο εκ των συλληφθέντων αντιστάθηκαν σθεναρά κατά την ακινητοποίησή τους, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ένα εκ των κατασχεθέντων κινητών τηλεφώνων είχε αφαιρεθεί από την κατοχή γυναίκας στο κέντρο της πόλης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αστυνομική επιχείρηση γύρω από το ΑΠΘ: Συλλήψεις για ναρκωτικά
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοιχεία σοκ για το ΑΠΘ: Αλώνιζαν οι ναρκέμποροι -Έως 500 deals την ημέρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 χωρίς προσπεράσματα: Φταίει η Σουζούκα ή τα λάστιχα;
- Πυροβολισμοί στην Βιρτζίνια: Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους – Συλλήψεις 4 εφήβων
- Πανεπιστήμιο Γάνδης: Παραδώσαμε εγκαίρως τις εκθέσεις αλλά δεν ήταν στο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ – Δεν κάναμε εμείς τους υπολογισμούς
- Χρυσός: Επεκτείνει τα κέρδη στο μεγαλύτερο ενδοημερήσιο άλμα σε πέντε χρόνια
