ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μπλόκο της ΕΛΑΣ σε απόπειρα συγκέντρωσης
Σε 60 τουλάχιστον προσαγωγές έχουν προχωρήσει συνολικά μέχρι στιγμής οι αστυνομικές Αρχές, ανήμερα της επετείου από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, επεισόδια σημειώθηκαν διάσπαρτα στις οδούς Τσαμαδού, Ναβαρίνου και Μπενάκη, αλλά και στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Νωρίτερα, ομάδα 20 ατόμων, μελών του ΚΚΕ μ-λ, επιχείρησε να ανοίξει πανό και να πορευθεί στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου, με αποτέλεσμα η αστυνομία να προβεί σε προσαγωγές.
Υπενθυμίζεται ότι ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ. προβλέπει την αποτροπή συγκέντρωσης στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλλα στα Εξάρχεια, όπου έπεσε νεκρός ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα, αλλά και την επιτήρηση άλλων χώρων όπου ενδεχομένως να γίνει προσπάθεια πραγματοποίησης συγκεντρώσεων.
Την ίδια ώρα, 24 συνολικά σταθμοί του μετρό και του ΗΣΑΠ έχουν κλείσει με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας. Ακόμη, διεκόπησαν και τα δρομολόγια του τραμ από τη στάση «Αιγαίο» στη Ν. Σμύρνη έως το Σύνταγμα. Η κίνηση του τραμ γίνεται από τη Βούλα έως τη στάση «Αιγαίο».
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε τεντωμένο σχοινί Τραμπ – Χάρβαρντ: Ξεκίνησε έρευνα κατά του Πανεπιστημίου για διακρίσεις με βάση τη φυλή
- Μειώθηκαν κατά 8 τα ποντοπόρα, αυξήθηκαν κατά 24 τα επιβατηγά και διάφορα πλοία
- Qualco: Συνεργασία με Abu Dhabi Islamic Bank – Στόχος η ενίσχυση λύσεων ισλαμικής τραπεζικής
- Deutsche Bank: Εκτίναξη των προ φόρων κερδών στα 2,83 δισ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο
