• Top Stories

    Έλεάνα Μηλιού: Τώρα ποστάρει 500άρικα (έχει και χιούμορ και μας δουλεύει όλους μαζί )


    Πέρυσι είχε απασχολήσει την δημοσιότητα με ρεπορτάζ που έκανε λόγο για «χλιδάτη ζωή» που δεν είχε σχέση με τις ιδεολογικές επιταγές του πατέρα της και πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μηλιού.  Ο λόγος για την Ελεάνα Μηλιου. Αυτή τη φορά, φαίνεται πως δημιούργησε πάλι αντιδράσεις, καθώς στα social media κυκλοφορεί ανάρτησή που φέρεται να έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η ανάρτηση που κυκλοφορεί δείχνει πως διασκεδάζει στο πολυτελές κλαμπ Salon de Bricolage, φωτογραφίζοντας μάλιστα τα 500ευρα που – όπως αναφέρει στο σχόλιο που συνοδεύει τη φώτο – ξοδεύει «για να επιτελέσει το πατριωτικό της καθήκον στηρίζοντας την ελληνική οικονομία».

    mhliou eleana 1

    Η γνώμη του mononews.gr είναι η έξης : Η νεαρή κοπέλα, είναι δικηγόρος, και αποτελεί μάλιστα σημαίνον στέλεχος της Norton Rose , μιας διεθνούς νομικής εταιρείας, το παράρτημα της οποίας στην Ελλάδα, όπου η ίδια εργάζεται, έχει αναλάβει τον ρόλο του νομικού συμβούλου επί θεμάτων αλλοδαπού και ευρωπαϊκού Δικαίου για την υλοποίηση του σχεδίου αποκρατικοποίησης των περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας. Προφανώς είναι ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της πολυεθνικής και βγάζει αρκετά λεφτά.

    Δικαίωμα της λοιπόν είναι τα κάνει ότι θέλει. Άξια είναι , λεφτά βγάζει , ας τα επιδεικνύει. Φυσικά το λογικότερο είναι ότι το κάνει γιατί θέλει να τσιγκλίσει τα media της Ελλάδας που τα προηγούμενα χρόνια την κατέκριναν για τον τρόπο ζωής της και για τις διακοπές που έκανε σε διάφορα κοσμοπολιτικά χιονοδρομικά  κέντρα της Ευρώπης. Αλλα όπως φαίνεται η  κ.Μηλιού έχει χιούμορ. Πολύ χιούμορ.

    mhliou eleana



    ΣΧΟΛΙΑ