Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χιόνια

Επιδείνωση των φαινομένων με πυκνές χιονοπτώσεις και αύριο– Ποιες περιοχές θα πληγούν

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ θέλει τον καιρό να “χαλάει” το σαββατοκύριακο βάζοντας εμπόδια στους εκδρομείς και τους καρναβαλιστές που κάνουν την εμφάνισή τους σιγά σιγά σε εκδηλώσεις ανά τη χώρα.

Από το Σάββατο 10-02-2018 ο καιρός μεταβάλλεται από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά:

Συγκεκριμένα, από τις πρώτες πρωινές ώρες το Ιόνιο, η Δυτική Στερεά Ελλάδα, η Πελοπόννησος και σταδιακά τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, οι Σποράδες, η Εύβοια και τα νησιά του βορείου Αιγαίου επηρεάζονται από την επιδείνωση του καιρού που θα εξαπλωθεί το βράδυ σε Κυκλάδες και πιθανόν την Κρήτη ενώ την νύχτα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα Δωδεκάνησα θα έρθουν αντιμέτωπα με την κακοκαιρία. Πυκνές χιονοπτώσεις δε, θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πιθανόν και σε περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο από τα 700 – 800 μέτρα.

Την Κυριακή 11-02-2018 οι δύσκολες καιρικές συνθήκες επηρεάζουν κατά διαστήματα μέχρι το βράδυ την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ενώ μέχρι το μεσημέρι οι βροχές θα εξαπλώνονται στην Δυτική Στερεά, την ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και πιθανόν το Ιόνιο, την Ήπειρο και τα νησιά ου βορείου Αιγαίου. Μέχρι το πρωί οι συνθήκες θα είναι δύσκολες και στην Κεντρική Μακεδονία αλλά πιθανόν και στην Θεσσαλία. Χιονόπτωση θα σημειωθεί στα ορεινά καθώς και κατά διαστήματα σε περιοχές της Ηπείρου από από τα 600 – 700 μέτρα και της δυτικής Μακεδονίας από τα 700 – 800 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καιρός: Συννεφιά και ζέστη σήμερα – Πού θα βρέξει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέπλο ομίχλης έχει καλύψει τη Θεσσαλονίκη – Καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μ. Βρετανία: Να ενταχθεί η «Μακεδονία» στο ΝΑΤΟ με ή χωρίς λύση για το όνομα!