Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Εδώλιο δείχνει ο εισαγγελέας και για τα αυτοκινούμενα πυροβόλα

δικαστηριο

Νέα παραπομπή σε δίκη για αμαρτωλή σύμβαση εξοπλιστικού προγράμματος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προτείνει ο εισαγγελέας Εφετών.

Σειρά στη μακρά λίστα η προμήθεια των αυτοκινουμένων πυροβολων PzH της εταιρίας Krauss-Maffei Wegmann. Ο εισαγγελέας προτείνει την παραπομπή σε δίκη των 7 από τους 11 κατηγορουμένους για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενεργητική και παθητική δωροδοκία.
Ο χειμαρρώδης στις απολογίες του πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνης Κάντας, ο Δημήτρης Παπαχρήστος, αντιπρόεδρος της Wegmann, ο δικηγόρος Σπύρος Μεταξάς και ο γαλλοελβετός τραπεζίτης Ζαν Κλοντ Οσβαλντ είναι μεταξύ των 7 που προτείνεται να δικαστούν για δωροδοκίες.

Αντίθετα προτείνεται η απαλλαγή της συζύγου και του γιου του Αντώνη Καντα. Για τον πρώην αντιπρόεδρο της εταιρίας Ολαφ Εσλερ και τον τραπεζίτη Φάνη Λυγινό, οι οποίοι ουδέποτε εμφανίστηκαν για να απολογηθούν, προτείνεται να διατηρηθούν τα εντάλματα για τη σύλληψη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποδείξεις: Ξεκαθαρίζει το τοπίο – Μην μαζέψετε για τα εισοδήματα του 2016

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβαρύνονται ΔΕΗ και προμηθευτές ενέργειας με έξτρα λογαριασμό ύψους €372 εκατ.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρόμος από την εφορία: φτιάχνουν νέο λογισμικό που θα δίνει εντολές για κατάσχεση μετρητών