ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ενημερώνει πως σήμερα, Τρίτη, υπάρχει υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς, ειδικότερα στις περιοχές των Δωδεκανήσων.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να αποφεύγουν όσο το δυνατό περισσότερο ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποια φωτιά. Για παράδειγμα, καλό θα ήταν να αποφεύγουν την ύπαιθρο και κινήσεις όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών, καθώς όλα τα παραπάνω δύνανται να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια.
Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Capital Controls: Αίρονται μετά τις εθνικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια μεγάλη συναυλία οικονομικής ενίσχυσης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Προβόπουλος (πρόεδρος Ελλάκτωρ): Αυτό ειναι το όραμα μου για την νέα εποχή του ομίλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραπέζι του Πάσχα: Ακριβότερο κατά 6,2% – Μέχρι 140 ευρώ το κόστος για μια οικογένεια
- Μουρεσάν: «Η Ελλάδα έχει αναδειχθεί σε εξαιρετικό παράδειγμα στην εφαρμογή του Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας»
- Κεφαλογιάννη: Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ υπουργείου Τουρισμού και Δήμου Ρεθύμνης για DMMO
- Αργεντινή: Σε δίκη για ενδοοικογενειακή βία ο πρώην πρόεδρος της χώρας
