ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν δήλωσε ότι η γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας θα είναι σε θέση να προσαρμόσει το εμβόλιο της κατά του SARS-COV-2 σχετικά γρήγορα για να ανταποκριθεί στην εμφάνιση της παραλλαγής Ομικρον.
Ο Ουγκούρ Σαχίν δήλωσε επίσης στο συνέδριο του Reuters Next ότι τα εμβόλια αναμένεται να συνεχίσουν να παρέχουν προστασία απέναντι στην σοβαρή νόσηση παρά τις μεταλλάξεις του ιού.
«Πιστεύουμε ότι οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν λάβει αναμνηστική δόση θα έχουν αρκετή προστασία κατά της σοβαρής νόσησης και ίσως και κατά οποιουδήποτε τύπου νόσησης. Θα το ξέρουμε σε λίγες εβδομάδες», είπε ο Ουγκούρ Σαχίν.
«Προβλέπουμε ότι οι ανεμβολίαστοι ενδέχεται να έχουν ακόμη περισσότερο σοβαρή και ταχεία νόσηση», πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Ένας χρόνος από τη χορήγηση των εμβολίων έναντι του κορονοϊού
Γκάγκα: Το εμβόλιο φαίνεται να πιάνει την Όμικρον – Νωρίτερα από το 6μηνο η τρίτη δόση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τέμπη: Πανεπιστήμια Γάνδης και Πίζας αμφισβητούν τις αναφορές του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την πυρόσφαιρα
- Ελληνοτουρκικό παζάρι: Συναντήσεις πολιτικών και Ελλήνων-Τούρκων επιχειρηματιών στη σκιά της Διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου
- Τρία καυτά ερωτήματα των ξένων – Χειρόφρενο στην παροχολογία ελέω εμπορικού πολέμου
- Τι θα κάνουν οι αγορές με βάση τον VIX S&P 500, τα σοφά λόγια Μπάφετ, τα μπόνους στον ΟΠΑΠ, οι νέες αρμοδιότητες Χατζηδάκη, γιατί πήγε ο Καρατζάς στον Πιερ, και η οργή του ΚΜ με την πλατινομαλλούσα βουλευτή
