ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο, αλλάζει και φέτος η ώρα, γυρίζοντας τους δείκτες των ρολογιών μας μία ώρα πίσω.
Έτσι, αύριο Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 στις 04:00 τα ξημερώματα θα γυρίσουμε τους δείκτες των ρολογιών μία ώρα πίσω στις 03:00.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, «την Κυριακή 30 Οκτωβρίου λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας, σύμφωνα με την Οδηγία 2000/84 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της EE 19/01/2001, σχετικά με τις διατάξεις για τη θερινή ώρα».
Η θερινή ώρα θα επανέλθει την τελευταία Κυριακή του Μάρτη, δηλαδή στις 26 Μαρτίου 2023.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και παροδικές νεφώσεις
Αμφιλοχία: Οριοθετημένη η φωτιά στη Νέα Μαλεσιάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φινλανδία: Οι μισοί Φινλανδοί δεν εμπιστεύονται τις ΗΠΑ ως αξιόπιστο σύμμαχο, σύμφωνα με δημοσκόπηση
- Ράλι για το ευρώ που θυμίζει 2015 – Επιπλέον άνοδο 10% αναμένει η αγορά
- Υπόθεση Πισπιρίγκου: Η εισαγγελέας πρότεινε την καταδίκη της κατηγορουμένης για τον θάνατο της Μαλένας
- Τουρκία: Ερντογάν και Αλίγεφ εγκαινίασαν τον αγωγό φυσικού αερίου από την Τουρκία στο Ναχιτσεβάν
