Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αλέξης Κούγιας: Μηνύει τα μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ – Ζητά 100.000 ευρώ από τον καθένα

Ο Αλέξης Κούγιας καθισμένος σε μία πολυθρόνα

Αλέξης Κούγιας

Σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση προχωρά ο Αλέξης Κούγιας, ζητώντας ποσό ύψους 100.000 ευρώ από κάθε πρόσωπο, που αποτελεί μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια:

«Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου και αγωγή αποζημιώσεως 100.000€ από κάθε πρόσωπο που αποτελεί μέλος της διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα ο επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιος Κούγιας για την αηδιαστική στο περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία δημοσιοποίησε ο επίσημος υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ για λογαριασμό και εν ονόματι της επίσημης ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η μήνυση υπεβλήθη και η αγωγή κατατέθηκε εις βάρος τόσο του επισήμου εκπροσώπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και κατά όλων των μελών του ΔΣ και συγκεκριμένα κατά των: Σαββίδη Ιωάννη, Γκαγκάτση Χρυσοστόμου, Goncharova Maria, Παπαδόπουλου Δημοκράτη, Κούκιου Τρύφωνα, Davidian Artur, Σαββίδη Γεωργή, Κυριάκου Κυριάκου και Χρυσοχόου Ευαγγέλου, κατ’ εντολή των οποίων έγινε η αηδιαστικού περιεχομένου δημοσίευση.

Μήνυση και αγωγή θα κατατεθεί και κατά όλων των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν την αηδιαστικού περιερχομένου δημοσίευση».

Διαβάστε επίσης:

Διεκόπη η δίκη Τοπαλούδη: Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης

Δολοφονία 19χρονου: Παραδόθηκε ο 12ος δράστης – Αρνείται κάθε εμπλοκή