ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 27χρονου, o οποίος συνελήφθη για την υπόθεση ανθρωποκτονίας 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας είκοσι (20) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ιδίως την εξακρίβωση και άλλων παθουσών που έχουν τελεστεί σε βάρος τους αξιόποινες πράξεις από τον ανωτέρω.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25802 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πρόκειται για τον Παρασκάκη Ιωάννη του Αποστόλου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1992 στα Χανιά Κρήτης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο αποπομπής του προέδρου της FED
- Handelsblatt: Η Γερμανία εμποδίζει την πώληση μαχητικών Eurofighter στην Τουρκία
- Επανεκκίνηση στα ΣΔΙΤ: Τι αλλάζει στα έργα που έχουν «παγώσει» οι διαγωνισμοί
- Γαλλία: Το Παρίσι προσέφυγε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της τάσης “Skinnytok” στο TikTok
