ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πένθος έχει βυθιστεί μια οικογένεια στο Ηράκλειο, από το θάνατο του παιδιού τους, ενος μωρού, μόλις 8 μηνών, παρά τις προσπάθειες των γιατρών του ΠΑΓΝΗ.
Πρόκειται για το νεότερο μέλος μιας οικογένειας Κούρδων, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες φιλοξενούνται στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr το κοριτσάκι κόλλησε ανεμοβλογιά. Πριν από λίγες μέρες εισήχθη στο ΠΑΓΝΗ το Μεγάλο Σάββατο.
Εκεί διαπιστώθηκε πως πέρα από την ανεμοβλογιά που είχε, έπασχε και από λευχαιμία. Άμεσα μπήκε στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το κρατήσουν στη ζωή.
Η κατάσταση της υγείας του όμως ήταν τέτοια, με αποτέλεσμα να μην αντέξει ο οργανισμός του και να αφήσει την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα.
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος με δηλώσεις του στο ekriti.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη την Πέμπτη και την Παρασκευή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηράκλειο: 36χρονος έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που οδηγούσε
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η άγνωστη καρκινογόνος ουσία στις τηγανιτές πατάτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλη Παρασκευή τα αποκαλυπτήρια της S&P – Ελπίδες & αγωνία για την αναβάθμιση στη σκιά του Τραμπ
- Helleniq Energy: Επόμενη χώρα ανάπτυξης στις ΑΠΕ η Βουλγαρία- Επενδύσεις 4 δισ. στην πενταετία
- Τι συζητούν στο ΜΜ για εκλογικό νόμο, οι hot μετοχές του Κόκκαλη, οι ψίθυροι για Holterman-Τζίγγερ-Alpha Bank, o νέος παίκτης στις τράπεζες, πόσο πούλησε το σπίτι της η Σοφία (τέως Κούστα) και ένα quiz με εφοπλιστικούς τσακωμούς
- Άμεση ανάλυση: Τι συμβαίνει με τις μετοχές των ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Αpple, JPMorgan, χρυσό και πετρέλαιο
