ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου 2018 από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9:00.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας, προχωρούν σε προειδοποιητική στάση εργασίας λέγοντας «όχι στη διάλυση και απαξίωση των δομών και των υποδομών του ΜΕΤΡΟ της Αθήνας». Κάνουν λόγο για «τεράστιες ελλείψεις σε ανταλλακτικά, αναλώσιμα, είδη πρώτης ανάγκης, μέσα ατομικής προστασίας, αλλά και προσωπικού που αποτελούν απαράβατη συνθήκη για την εύρυθμη λειτουργία ενός σιδηροδρόμου και έχουν φέρει εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και εργαζόμενους σε οριακά πλέον σημεία». «Η ΣΤΑ.ΣΥ οδηγείται σε έναν Γολγοθά με τη διοίκηση και την πολιτική ηγεσία να παίζουν εναλλάξ το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΔΕΔΥ: Προκήρυξε 24ωρη απεργία για τις 16 Μαΐου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Air France: Νέα απεργία των εργαζομένων, η τρίτη σε 1,5 μήνα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γρ. Καλλιμανόπουλος: Πωλητήριο σε 26 πλοία της χρεοκοπημένης Toisa!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντιδράσεις για την απόφαση Άδωνι Γεωργιάδη να απαγορεύσει τις γεύσεις στα ηλεκτρονικά τσιγάρα – Τι λένε επιστήμονες, αγορά και χρήστες
- Ευρώπη Holdings: Οι κινήσεις Κόκκαλη, πού θα κατευθυνθούν τα 68,3 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και το «παράθυρο» εξαγορών
- Φυγή προς τα μπρος το σύνθημα του Μαξίμου – Οι επόμενες επισκέψεις του Μητσοτάκη
- Εντός 11μήνου οι δικαστικές αποφάσεις – Διεκδίκηση αναδρομικών έως 4.004 ευρώ
