Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Πως είναι να ζεις σε ένα πλωτό διαμέρισμα 300.000 δολαρίων στο Λονδίνο (Video)

Καλώς ήρθατε στο σπίτι του Alex Prindiville, ένα πλωτό διαμέρισμα στην αποβάθρα St. Katherine του Λονδίνου.  Ο Alex Prindiville,  διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας  Prindiville Motors προσέλαβε μια ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών, για να δημιουργήσουν το πλοίο- σπίτι, στο οποίο ζει με την οικογένεια του. Ο Alex Prindiville ίδρυσε την εταιρεία Prindiville Marine, η οποία κατασκευάζει πλωτά διαμερίσματα για πελάτες στο Λονδίνο, που ψάχνουν μια πιο οικονομική κατοικία.

Το πλοίο είναι αρκετά πιο ευρύχωρο από ένα σπίτι στο Λονδίνο, διαθέτει μεγαλύτερους χώρους και η κατασκευή του στοίχισε 300.000 εκατ. δολ. Μέχρι τώρα η εταιρεία έχει σχεδιάσει και έχει πουλήσει τέσσερα πλοία, κερδίζοντας 1,2 εκατ. δολ. Βέβαια στόχος της είναι να σχεδιάσει 15 πλοία μέχρι το τέλος του πρώτου έτους δημιουργίας της.

Alex Prindiville

Τα πλωτά διαμερίσματα έχουν φυσικό αέριο, ηλεκτρικό ρεύμα και νερό και πληρούν όλες τις ανάγκες, ώστε οι ιδιοκτήτες τους να μπορούν να κάνουν κρουαζιέρες.

Ακολουθούν φωτογραφίες για να πάρετε μια γεύση από το εσωτερικό ενός πλωτού διαμερίσματος:

Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, με πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων και αερίου αλλά και άλλες ανέσεις.

Υπάρχει ένα καθιστικό με έναν γωνιακό καναπέ, μια μεγάλη τηλεόραση, τζάκι για τις κρύες νύχτες του χειμώνα και μεγάλα παράθυρα για όποιον θέλει να κοιτάει έξω.

Προχωρώντας φτάνουμε στα δύο δωμάτια, το παιδικό δωμάτιο έχει ένα κρεβάτι, μια τηλεόραση και έναν αποθηκευτικό χώρο. Στο συγκεκριμένο σπίτι ο Alex Prindiville, χρησιμοποιεί το ένα δωμάτιο για τα παιδιά του. Όμως στα υπόλοιπα, ειδικά διαμορφωμένα για την ανάγκη κάθε πελάτη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το δωμάτιο για γραφείο, δωμάτιο καλεσμένων ή ακόμη και για studio ηχογράφησης.

Το μπάνιο είναι επίσης εξοπλισμένο με τα απαραίτητα και υπάρχει μια δεξαμενή νερού στο μπροστινό μέρος του πλοίου. Παράλληλα, το πλωτό σπίτι έχει και έναν εξωτερικό χώρο με έξι καθίσματα, για όποιον θέλει να απολαμβάνει το δείπνο του έξω τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τέλος, το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού είναι αρκετά μεγάλο και άνετο, με ένα πολύ μεγάλο κρεβάτι, τηλεόραση, ένα έπιπλο και άφθονο χώρο αποθήκευσης. Το πλοίο δεν μένει μόνιμα στην αποβάθρα, αφού ο  Alex Prindiville μαζί με την οικογένεια του κάνουν μικρά ταξίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/fovaste-na-kanete-tzokingk-vradi-lisi-vriskete-sto-soutien-sas/67086