Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ποιος θέλει να κερδίσει μισό δισ. δολ.; Αυτό είναι το πιο απίστευτο σερί σε jack pot

Απίστευτο και όμως αληθινό! Τα jack pot “Λόττο” της Αμερικής, το λαοφιλές Μega Millions, χτύπησαν νέο ρεκόρ καθώς έφθασαν αισίως στα 34 συνεχόμενα (το προηγούμενο σερί ήταν 22). Το ποσό που μαζεύτηκε, μπορεί να μην έχει φθάσει στο ιστορικό ρεκόρ του 1,6 δισ. δολ.  (στο Powerball τον περασμένο Ιανουάριο), ξεπέρασε όμως τα 500 εκατ. δολ., φθάνοντας στα 508 εκατ. δολ. για την επόμενη κλήρωση της Παρασκευής 8 Ιουλίου.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο σερί jack pot, δήλωσε περήφανα η Paula Otto, εκτελεστική διευθύντρια της εταιρείας Virginia Lottery και επικεφαλής της εταιρείας Mega Million, εξηγώντας ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για το ότι δεν βρίσκεται νικητής. Ο πιο απλός; Το γεγονός ότι είναι μικρή η συμμετοχή και ποντάρουν λιγότεροι παίκτες. «Θέλει μεγαλύτερα ποσά για να αυξηθεί η συμμετοχή και να ενθουσιαστούν οι παίκτες», εξηγεί.

Οι πιθανότητες για να πετύχει κάποιος του αριθμούς στα πέντε άσπρα μπαλάκια και το ένα άσπρο (κάτι περίπου σαν το Τζόκερ του ΟΠΑΠ), στο Mega Millions είναι μία στα 259 εκατομμύρια. Για το Powerball είναι περίπου μία στα 292 εκατ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/tromos-stin-ikonomia-pia-ine-epomeni-epichirisi-pou-tha-skasi/58828