Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Πάτρα: Στύλος ηλεκτροφωτισμού κατέρρευσε όταν μπλέχτηκε πάνω του το σχοινί από χαρταετό (pic)

Από θαύμα γλίτωσαν αρκετά παιδιά και ενήλικες που είχαν μαζευτεί στο παραλιακό πάρκο μεταξύ των Ροϊτίκων  και των Βραχνεΐκων στην Πάτρα, προκειμένου να γιορτάσουν στην εξοχή την Καθαρά Δευτέρα πετώντας τους παραδοσιακούς χαρταετούς.

Όλα κυλούσαν κανονικά, όταν το σχοινί από έναν χαρταετό μπλέχτηκε σε στύλο ηλεκτροφωτισμού. Ο ιδιοκτήτης του χαρταετού προσπάθησε να τραβήξει τον σπάγγο για να τον απελευθερώσει, όταν είδε μπροστά του τον σιδερένιο στύλο να καταρρέει με θόρυβο.

Ευτυχώς ο στύλος δεν τραυμάτισε κάποιον από τους μικρούς και μεγάλους παρευρισκόμενους που βρίσκονταν ανέμελοι στην περιοχή. Και αυτό καθώς κάποιοι, βλέποντας τον στύλο να παίρνει κλίση, άρχισαν να φωνάζουν για να απομακρυνθούν όλοι από κοντά.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που ανάρτησε η ιστοσελίδα του tempo24.gr, ο στύλος κόπηκε από τη βάση του καθώς όπως είναι εμφανές, βρισκόταν σε έντονο σημείο φθοράς.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το tempo24.gr