Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Cristiano Ronaldo: Με αιθέριες παρουσίες στην Ibiza μετά το Euro

O Cristiano Ronaldo, ο σταρ της ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτη, έχει πάντα δίπλα του εντυπωσιακές παρουσίες. Μετά τους κουραστικούς και πιεστικούς αγώνες του Euro 2016, ο διεθνής ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του, κάνοντας διακοπές στην Ibiza. Ιδιαίτερα χαρούμενος και σε πολύ καλή φόρμα, ο Ronaldo απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να διασκεδάζει στο yacht του, παρέα με αιθέριες παρουσίες. Στο ταξίδι τον συνόδευαν η μητέρα και ο γιος του, ενώ όλα τα βλέμματα έπεσαν στη μελαχρινή πανέμορφη κοπέλα, που βρισκόταν στο πλευρό του. Βέβαια, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως μας έχει μπερδέψει λίγο ο Cristiano, αφού λίγες μέρες πριν εθεάθη με την Ιταλίδα Elisa De Panicis και όλοι έκαναν λόγο για το νέο ζευγάρι του Hollywood.

Στις φωτογραφίες, ο Cristiano Ronaldo φαινόταν πως απολάμβανε την παρέα των φίλων του (και της κοπέλας που τον συνοδεύει), φορώντας μια απλή αμάνικη γκρι μπλούζα, με το σήμα της Nike, την οποία αποχωρίστηκε πολύ γρήγορα, δείχνοντας μας το φοβερό και γυμνασμένο σώμα του. Η κοπέλα είχε επιλέξει ένα άνετο και αρκετά κοντό τζιν σορτσάκι, που αναδείκνυε τα πολύ ωραία πόδια της, ενώ από πάνω φορούσε ένα άσπρο μπλουζάκι, με έξω τους ώμους.

Να υπενθυμίσουμε πως λίγες μέρες πριν, όλα τα ξένα μέσα έκαναν λόγο για το νέο καυτό ζευγάρι της showbiz που δεν ήταν άλλο από τον Cristiano Ronaldo και την Elisa De Panicis. Οι δυο τους βρισκόντουσαν για διακοπές στην Ibiza και εκεί τους εντόπισαν οι παπαράτσι. Η Elisa είναι μοντέλο και συμμετείχε σε reality show. Το πλούσιο μπούστο και τα εντυπωσιακά της οπίσθια μαγνητίζουν τα βλέμματα. Βέβαια, οι καμπύλες της δεν ήταν αρκετές για να κρατήσουν το Ronaldo κοντά της. Ίσως αυτό να πλήγωσε τα αισθήματα του και γι’ αυτό να βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της άγνωστης μελαχρινής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

http://www.mononews.gr/itan-oles-eki-ginekes-tou-dicaprio-zalisan-saint-tropez/62772

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

http://www.mononews.gr/sexy-magio-ke-serf-den-pane-mazi-omorfi-margot-robbie-niose-gia-ta-kala/62892