ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένας 38χρονος από τα Χανιά, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, έχοντας προσβληθεί από τον ιό της γρίπης.
Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Μηνά Βουλγαρίδη, ο 38χρονος νοσηλευόταν εδώ και μία εβδομάδα στη ΜΕΘ. Είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό ωστόσο για αρκετές ημέρες δεν είχε επισκεφθεί νοσοκομείο ή ιδιώτη με αποτέλεσμα να υγεία του να επιβαρυνθεί, πολύ πριν εισαχθεί στην Εντατική. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Πρόκειται για το μοναδικό επιβεβαιωμένο κρούσμα Η1Ν1 στο νοσοκομείο Χανίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τέμπη: Πανεπιστήμια Γάνδης και Πίζας αμφισβητούν τις αναφορές του ΕΟΔΑΣΑΑΜ για την πυρόσφαιρα
- Ελληνοτουρκικό παζάρι: Συναντήσεις πολιτικών και Ελλήνων-Τούρκων επιχειρηματιών στη σκιά της Διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου
- Τρία καυτά ερωτήματα των ξένων – Χειρόφρενο στην παροχολογία ελέω εμπορικού πολέμου
- Τι θα κάνουν οι αγορές με βάση τον VIX S&P 500, τα σοφά λόγια Μπάφετ, τα μπόνους στον ΟΠΑΠ, οι νέες αρμοδιότητες Χατζηδάκη, γιατί πήγε ο Καρατζάς στον Πιερ, και η οργή του ΚΜ με την πλατινομαλλούσα βουλευτή
