• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    • NewsRoom


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

    1. Αναστάτωση στην Ειδομένη από χαρτί που υποσχόταν άνοιγμα συνόρων. Τη σύγχυση αλλά και την οργή των προσφύγων προκάλεσαν άγνωστοι στον καταυλισμό της Ειδομένης με την ανάρτηση σε πίνακα ενός χαρτιού με το λογότυπο του “Newsthatmoves”, που αναφερόταν στο ενδεχόμενο να καταστεί η Αλβανία μέρος της διαδρομής των προσφύγων προς τη βόρεια Ευρώπη εξαιτίας της παρούσας κατάστασης
    2. Επιμένει ο Μάρδας για τους πρόσφυγες-επενδυτές. Στην, αν μη τι άλλο, «ρηξικέλευθη» πρότασή του για την καταγραφή του οικονομικού προφίλ τωνπροσφύγων, επιμένει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, προκειμένου να… εντοπιστούν εκείνοι που μπορούν να επενδύσουν ποσά 250.000 ευρώ στην Ελλάδα.
    3. Κυβερνητική πηγή: Θα έχουμε κλείσει τη διαπραγμάτευση έως τις 15 Απριλίου. Θα έχουμε κλείσει (σ.σ. τις διαπραγματεύσεις) έως τις 15 Απριλίου γιατί μετά έχουμε τη σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου”, ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης
    4. Νέα μέτρα 5,5 δισ. ευρώ- «Μαχαίρι» στις συντάξεις απαιτεί το ΔΝΤ. Σε μέτρα άνω των πέντε δισ. ευρώ έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με την Τρόικα, όπως προκύπτει από τα λόγια κυβερνητικού στελέχους, μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ).
    5. Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Ζάκυνθο. Ένας ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ «ξύπνησε» τους κατοίκους της Ζακύνθου την Τρίτη. Η ισχυρή δόνηση σημειώθηκε στις 4:05 τα ξημερώματα της Τρίτης.



    ΣΧΟΛΙΑ