• The Holiday Countdown

    Public: Χριστούγεννα σημαίνει μοιράζομαι!

    • NewsRoom

    Χριστούγεννα σημαίνει λάμψη, οικογένεια, γιορτινό τραπέζι, στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, χαμόγελα, αγκαλιές, αγάπη, στοργή.

    Χριστούγεννα σημαίνει αγαπώ, προσφέρω, συμμετέχω, νοιάζομαι, μοιράζομαι. Μοιράζομαι συναισθήματα, στιγμές, συγκινήσεις.

    Η πιο όμορφη και φωτεινή περίοδος του χρόνου είναι εδώ και μας υπενθυμίζει την ανάγκη για μεγαλύτερη προσφορά, περισσότερα χαμόγελα και αληθινές αγκαλιές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

    Και φυσικά από το γιορτινό σκηνικό δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα.

    Και όταν μιλάμε για δώρα ένας είναι ο προορισμός: τα Public φυσικά!

    Και σε αυτές τις γιορτές, τα Public είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να μοιραστούμε τις μαγικές στιγμές με τον δικό μας τρόπο, κάνοντας τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα στους ανθρώπους που ομορφαίνουν τη ζωή μας!

    Οι γιορτές ξεκινούν και φέτος στα Public

    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η έναρξη της εορταστικής περιόδου δόθηκε στο πιο κεντρικό σημείο της χώρας, στο κατάστημα Public Συντάγματος, που έχει ήδη φορέσει τα γιορτινά του φώτα για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να δημιουργήσουν γιορτινές αναμνήσεις, που θα κρατήσουν μια ζωή!

    Και φέτος τα Χριστούγεννα, τα Public είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να βρούμε ένα ξεχωριστό δώρο που θα μοιράσει αγάπη και ζεστασιά.

    Σε όλα τα στολισμένα καταστήματα, πέραν του ότι θα βιώσουμε ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες που θα μας κάνουν να νιώσουμε για λίγο και πάλι παιδιά, θα βρούμε όλα τα δώρα που δίνουν νόημα.

    Ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία δώρων, θα έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε το ιδανικό για αυτούς που αγαπάμε, αυτό που θα τους κάνει να λάμψουν από χαρά, ανεξάρτητα από το στυλ και τις προτιμήσεις τους.

    Παιχνίδια, smartphones, τηλεοράσεις, laptops & tablets, wearables, gadgets, gaming consoles & accessories, οικιακές συσκευές, βιβλία, γούρια, στολίδια & διακοσμητικά για το σπίτι και το χριστουγεννιάτικο δέντρο και χιλιάδες ακόμα επιλογές!

    Δώρα για κάθε γούστο. Δώρα για μικρούς και μεγάλους. Δώρα για όλους!

    Και φυσικά, εάν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τα φυσικά καταστήματα των Public, με ένα κλικ μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά τις αγορές σας. Στο Public.gr θα βρείτε την ίδια μεγάλη γκάμα προτάσεων, για δώρα που θα σκορπίσουν χαρά στους αγαπημένους σας, εύκολα και γρήγορα.

    Και αφού ολοκληρώσετε τις αγορές των χριστουγεννιάτικων δώρων και διαλέξετε και το κατάλληλο αμπαλάζ, σειρά έχει να διαλέξετε και την κατάλληλη κάρτα! Ανακαλύψτε περισσότερες από 50 πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κάρτες και συνοδεύστε τα δώρα για τους αγαπημένους σου μαζί με τις καλύτερες ευχές!

    Και οι επιλογές που προσφέρουν τα Public δεν σταματούν εδώ! Εάν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε ένα δώρο, τα Public ετοίμασαν την δωροκάρτα e-gift card, την οποία και μπορείτε να φορτώσετε με ποσά που ξεκινούν από €10 και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα €500 ευρώ τόσο για την περίοδο των Χριστουγέννων, όσο και για όλο το χρόνο!

    Ο παραλήπτης έπειτα θα παραλάβει τη δωροκάρτα του μέσω email ή SMS. Η ισχύς της δωροκάρτας μας διαρκεί μέχρι και 9 μήνες έπειτα από την έκδοσή της και ο παραλήπτης της μπορεί να κάνει με αυτή αγορές ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το ποσό που του δώρισες!

    Στα Public όλα γίνονται και φέτος τα Χριστούγεννα εύκολα και γρήγορα!

    Γι’ αυτό και για τα περισσότερα προϊόντα μας που θα επιλέξετε να γίνουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας, έχετε τη δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Και φυσικά, στα Public θα βρείτε διαθέσιμη και την υπηρεσία Klarna για να πληρώσετε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας με 3 άτοκες δόσεις, χωρίς να χρειάζεστε καν πιστωτική!

    Στα Public, το χρώμα των δώρων είναι πορτοκαλί 

    Χριστούγεννα σημαίνει να μοιραζόμαστε αγκαλιές, φιλιά και δώρα με… πορτοκαλί περιτύλιγμα.

    Γιατί η μαγεία των Χριστουγέννων «ξετυλίγεται» και φέτος στα Public. Και συγκεκριμένα τη στιγμή που το δώρο βρίσκει τον παραλήπτη του.

    Εκείνο το ανεκτίμητο χαμόγελο όλο φως που ακολουθεί. Τα δευτερόλεπτα που θα περάσουν μέχρι το πορτοκαλί περιτύλιγμα να φανερώσει το περιεχόμενό του.

    Εκείνη η υπέροχη αγκαλιά που θα ακολουθήσει. Είναι αυτή η στιγμή της ανταλλαγής που θέλουμε να κρατήσει για πάντα.

    Αυτό είναι το τέλειο δώρο: να μοιραζόμαστε αγάπη και φροντίδα.

    Χριστούγεννα σημαίνει Public

    Και φέτος τα Χριστούγεννα ας έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας, αλλά και τον εαυτό μας, προσφέροντας τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα.

    Ας θυμηθούμε πώς υπάρχουν πολλοί τρόποι να μοιράσουμε αγάπη και χαρά. Με μία ζεστή αγκαλιά, ένα τρυφερό φιλί και ένα δώρο με μία… πορτοκαλί κορδέλα που θα θυμόμαστε για πάντα!

    Ανακαλύψτε το αφιέρωμα «The Holiday Countdown»