Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Βίκτορ Μπονιφέις: Ο παίκτης της Μπάγερ Λεβερκούζεν ενεπλάκη σε τροχαίο

Βίκτορ Μπονιφέις Πηγή: AP Photo/Michael Probst)

Βίκτορ Μπονιφέις Πηγή: AP Photo/Michael Probst)

Ο  Βίκτορ Μπονιφέις, Νιγηριανός επιθετικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας Μπάγερ Λεβερκούζεν, πέρασε μια εντυπωσιακή εβδομάδα.

Αρχικά έζησε μια τρομερή περιπέτεια στη Λιβύη όπου ως μέλος της αποστολής της Εθνικής Νιγηρίας έμεινε εγκλωβισμένος για 15 ώρες σ’ ένα παρατημένο αεροδρόμιο της Λιβύης (είχαν ταξιδέψει εκεί για το ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026).

Επιστρέφοντας στο Λεβερκούζεν έχασε πέναλτι στον αγώνα με την Άιντραχτ, αλλά ο ίδιος με το γκολ που πέτυχε στο 72’ χάρισε τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του.

Στο ρεπό που του έδωσε ο Τσάμπι Αλόνσο ταξίδεψε μ’ ένα φίλο του στη γειτονική Φρανκφούρτη προκειμένου να υποδεχθούν στο αεροδρόμιο κάποιους συγγενείς τους.

Μόνο που το αμάξι που οδηγούσε ο φίλος του έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να καρφωθεί σ’ ένα φορτηγό.


Ο Μπονιφέις και ο φίλος του είναι σώοι και ασφαλείς έχοντας μόνο επιφανειακά τραύματα, με τον πρώτο να ποστάρει στο Instagram φωτογραφίες από το ατύχημα όπου φαίνεται η κατεστραμμένη Μερσεντές (οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημιές κοντά στις 200.000 ευρώ).

Διαβάστε επίσης:

Κερατέα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Διόνυσο – Σύλληψη και επιβολή διοικητικού προστίμου σε 87χρονο άνδρα

Γλυφάδα: Ατύχημα στο Τραμ – Ανήλικος επιχείρησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο – Καθυστερήσεις δρομολογίων

Χρηματιστήριο: Ασανσέρ η Αττικής, ξεχώρισαν η Πειραιώς και η ΔΕΗ