ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βίκτορ Μπονιφέις, Νιγηριανός επιθετικός της πρωταθλήτριας Γερμανίας Μπάγερ Λεβερκούζεν, πέρασε μια εντυπωσιακή εβδομάδα.
Αρχικά έζησε μια τρομερή περιπέτεια στη Λιβύη όπου ως μέλος της αποστολής της Εθνικής Νιγηρίας έμεινε εγκλωβισμένος για 15 ώρες σ’ ένα παρατημένο αεροδρόμιο της Λιβύης (είχαν ταξιδέψει εκεί για το ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026).
Επιστρέφοντας στο Λεβερκούζεν έχασε πέναλτι στον αγώνα με την Άιντραχτ, αλλά ο ίδιος με το γκολ που πέτυχε στο 72’ χάρισε τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του.
Στο ρεπό που του έδωσε ο Τσάμπι Αλόνσο ταξίδεψε μ’ ένα φίλο του στη γειτονική Φρανκφούρτη προκειμένου να υποδεχθούν στο αεροδρόμιο κάποιους συγγενείς τους.
Μόνο που το αμάξι που οδηγούσε ο φίλος του έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος με αποτέλεσμα να καρφωθεί σ’ ένα φορτηγό.
Victor boniface survived a ghastly car accident last night…. Thank God for life???♂️ ? pic.twitter.com/fIJQYUE6Ej
— Oyindamola? (@dammiedammie35) October 20, 2024
Ο Μπονιφέις και ο φίλος του είναι σώοι και ασφαλείς έχοντας μόνο επιφανειακά τραύματα, με τον πρώτο να ποστάρει στο Instagram φωτογραφίες από το ατύχημα όπου φαίνεται η κατεστραμμένη Μερσεντές (οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ζημιές κοντά στις 200.000 ευρώ).
Διαβάστε επίσης:
Χρηματιστήριο: Ασανσέρ η Αττικής, ξεχώρισαν η Πειραιώς και η ΔΕΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γεωπολιτική αξία του θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού
- Ο πρώτος δισεκατομμυριούχος της Αλβανίας: Η διαδρομή του Σαμίρ Μάνε από την εξορία στη δημιουργία μίας αυτοκρατορίας
- Η μυστική αυτοκρατορία του κληρονόμου της Hermes: Η αγωγή των 16 δισ. και το αόρατο χέρι του Κατάρ
- Γιατί ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε τώρα τα νέα μέτρα στήριξης ύψους 1 δισ. ευρώ – Οι στόχοι της ΔΕΘ
