Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της Super League, απέναντι στον Αλαφούζο

Βαγγέλης Μαρινάκης - Γιάννης Αλαφούζος

Βαγγέλης Μαρινάκης - Γιάννης Αλαφούζος

Υποψήφιος για την προεδρία της Super League 1 θα είναι ξανά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος γνωστοποίησε και επίσημα την πρόθεσή του.

Ο κ. Μαρινάκης έστειλε επιστολή με την οποία γνωστοποίησε πως καταθέτει την υποφηφιότητά του, επιθυμώντας μια τρίτη θητεία ως πρόεδρος του συνεταιρισμού. O μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είχε διατέλεσε πρόεδρος την περίοδο 2010-11 και από το 2022 έως τον Ιανουάριο του 2024.

Στις εκλογές θα βρει απέναντί του τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει επίσης δηλώσει την πρόθεσή του να ηγηθεί του συνεταιρισμού. Αντίθετα, αναμένεται πως ο Αχιλλέας Μπέος θα αποσύρει τελικά την υποψηφιότητά του.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Super League αναλαμβάνει ταυτόχρονα θέση αντιπροέδρου και στην ΕΠΟ, στην οποία πρόεδρος αναμένεται πως θα εκλεγεί ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Οι εκλογές για την Super League θα διεξαχθούν την Τετάρτη (26/06) το μεσημέρι. Στις εκλογές της Super League 1 ψηφίζουν οι 14 ομάδες και η ΕΠΟ. Οι ομάδες: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λαμία, Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός, Ατρόμητος, Βόλος, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Athens Kallithea.

Διαβάστε επίσης

ΗΠΑ: Έκκληση μαζί με άλλες δυτικές χώρες για αυτοσυγκράτηση στην Κένυα

Τριαντόπουλος: Στηρίζουμε τους πληγέντες από φυσικές καταστροφές

ΓΣΕΒΕΕ: Αναγκαία η παράταση στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας έως το τέλος του έτους