ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Ζβόνιμιρ Μπόμπαν παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής ποδοσφαίρου της UEFA, μετά από τρία χρόνια παραμονής στο συγκεκριμένο κρίσιμο πόστο, διαμαρτυρόμενος για τις πρακτικές που ακολουθεί ο πρόεδρός της, Αλεξάντερ Τσέφεριν, προκειμένου να παραμείνει για περισσότερα χρόνια στα ηνία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μέσω της αλλαγής του καταστατικού.
«Παρά την έκφραση της βαθύτατης ανησυχίας μου και την απόλυτη αποδοκιμασία μου, ο πρόεδρος της UEFA δεν θεωρεί ότι δεν υπάρχουν νομικά ζητήματα σε σχέση με τις προτεινόμενες αλλαγές, οι οποίες είναι κόντρα στις αρχές και την ηθική μου.
Δεν είμαι ήρωας, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω. Με βαριά καρδιά λοιπόν παραιτούμαι», ανέφερε μεταξύ άλλων στην επιστολή παραίτησης ο διάσημος Κροάτης.
Διαβάστε επίσης;
Zee: Μετά τη Sony «αδειάζει» και την Disney – Τι συμβαίνει με την ινδική εταιρεία;
Πιστοποίηση της Novibet ως Great Place To Work®
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξένα πανεπιστήμια: Συνολικά 12 εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ιδρύσουν ΑΕΙ στην Ελλάδα – Ποια δραστηριοποιούνται ήδη στην χώρα μας
- Φλωρίδης: «Εκλεισε κάθε παραθυράκι» για ζευγάρια ανδρών που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί με παρένθετη κύηση
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2025: Δείτε όλες τις διαδρομές
- Νέος καβγάς Μασκ με influencer που λέει ότι γέννησε το 13ο παιδί του: «Σου έστειλα 2,5 εκατ. – Ωρίμασε κακομαθημένε»
