Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Τζεφ Μπέζος: Φέρεται να είναι υποψήφιος για την αγορά των πρωταθλητών Μπόστον Σέλτικς

Τζεφ Μπέζος, ιδρυτής της Amazon

Τζεφ Μπέζος, ιδρυτής της Amazon

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδιοκτήτης της Amazon, ενδιαφέρεται για την αγορά των πρωταθλητών NBA, Μπόστον Σέλτικς.

Αυτό ισχυρίζεται ο καλά πληροφορημένος δημοσιογράφος και φανατικός οπαδός των Κελτών, Μπιλ Σίμονς. «Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει ένα… βουητό, νομίζω αληθινό, για τον Τζεφ Μπέζος και την αγορά των Σέλτικς. Νομίζω ότι είναι αληθινό. Και πιστεύω ότι καλύπτει τις προϋποθέσεις», ανέφερε ο Σίμονς στο podcast του.

Οι Σέλτικς κατέκτησαν πριν από λίγες εβδομάδες το 18ο πρωτάθλημα NBA και η η οικογένεια Γκρούσμπεκ, η οποία έχει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, ανακοίνωσε πως είναι διαθέσιμη προς πώληση!

Τα σενάρια για υποψήφιος αγοραστές δίνουν και παίρνουν αλλά πρώτη φορά ακούστηκε το όνομα του Τζεφ Μπέζος του οποίου η καθαρή περιοουσία εκτιμάται ότι είναι περίπου 195 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Μπέζος είχε ενδιαφερθεί παλαιότερα για την αγορά των Washington Commanders του NFL της Ουάσιγκτον και ήταν ένας από τους μνηστήρες για την απόκτηση των Seattle Seahawks το 2018.

Τώρα όσο αφορά τους Σέλτικς η τιμή τους φτάνει τα 5 δισ δολάρια. Ο σημερινός ιδιοκτήτης τους είχε αγοράσει την περίοδο 2002-03 για το τότε ρεκόρ 360 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον Κικίλια: Να αφήσει τα παραμύθια και να ανταποκριθεί στον θεσμικό του ρόλο

Κίεβο: Αναμένει από την Ρωσία να αναπτύξει έως το τέλος του έτους δύναμη 800.000 στρατιωτών στην Ουκρανία

Μαρούσι: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση