ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολλές προσφορές από το Pamestoixima.gr για το Champions League και το Europa League
Εβδομάδα Κυπέλλων Ευρώπης είναι αυτή που διανύουμε. Το Champions League και το Europa League επιστρέφουν μετά από περίπου δύο μήνες. Στις 10 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι όμιλοι και πλέον αρχίζουν τα νοκ άουτ παιχνίδια.
Σε 2 δόσεις θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League. Την Τρίτη, στις 22:00, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια Λειψία-Λίβερπουλ (στη Βουδαπέστη) και Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν και την Τετάρτη, στις 22:00, οι αναμετρήσεις Πόρτο-Γιουβέντους και Σεβίλλη-Ντόρτμουντ. Τα άλλα 4 ματς θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.
Νίκη με σκορ πρόκρισης κυνηγάει ο Ολυμπιακός
Στο Europa League την Πέμπτη θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «32». Ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν, η οποία θα ξεκινήσει στις 19:55 στο Καραϊσκάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν τη νίκη με «καθαρό» σκορ, ώστε να κάνουν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στη φάση των «16».
Το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει πολλές προσφορές για παιχνίδια των Κυπέλλων Ευρώπης.
Οι 4 αγώνες του Champions League, Λειψία-Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα-Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο-Γιουβέντους και Σεβίλλη-Ντόρτμουντ και το παιχνίδι του Europa League, Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν παίζονται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.
Προσφέρονται ακόμα περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές για κάθε ματς και το «Money Back» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Νέα μέθοδος πληρωμής PayPal
Οι παίκτες του Pamestoixima.gr έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές και μέσω της δημοφιλούς ηλεκτρονικής υπηρεσίας PayPal. Χρησιμοποιώντας τον PayPal λογαριασμό τους, καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παγκόσμιο σοκ για την Google: Κρίθηκε ένοχη για παράνομο μονοπώλιο στη διαφήμιση
- Reuters: Η SpaceX του Έλον Μασκ είναι το φαβορί για να αναλάβει την αντιπυραυλική ασπίδα «Χρυσός Θόλος» του Ντόναλντ Τραμπ
- Πειραιώς: Διέθεσε δωρεάν 985 χιλ. ίδιες μετοχές σε 154 δικαιούχους
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Δεν αναμένεται παγκόσμια ύφεση, αλλά αυξημένος πληθωρισμός σε ορισμένες χώρες
