Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Super League: Αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής των playoffs για πρωταθλητή και έξοδο στην Ευρώπη

Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής, μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρόεδρος Super League

Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής, μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρόεδρος Super League

Αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο θα διεξάγονται τα playoffs της Stoiximan Super League αποφάσισε η διοργανώτρια του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Ειδικότερα, πλέον στα playoffs θα διαιρεθούν σε δύο μίνι πρωταθλήματα, με το πρώτο να συμμετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες, από τις οποίες θα προκύπτει ο πρωταθλητής και το δεύτερο οι ομάδες από τη θέση 5 έως 8, οι οποίες θα διεκδικούν ένα εισιτήριο για την Ευρώπη. Οι ομάδες στις θέσεις 9 έως 14 θα συμμετέχουν στα playout για να αποφασιστούν οι ομάδες που θα υποβιβάζονται.

Η σχετική απόφαση αναφέρει:

«Ομόφωνα εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Super League.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25 θα πραγματοποιηθεί με Playoffs για τις θέσεις 1 έως 4 και 5 έως 8 (με διαίρεση δια δύο των βαθμών της κανονικής περιόδου για τις ομάδες 5 έως 8) και Playouts για τις θέσεις 9 έως 14».

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στη Βρετανία: Νεκρές η σύζυγος και δύο κόρες γνωστού παρουσιαστή του BBC – Αναζητείται 26χρονος ύποπτος

Σε εξέλιξη οι πυρκαγιές στη Βόνιτσα και το Καναλάκι Πρέβεζας

Άδωνις Γεωργιάδης: Μήνυση κατά Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμηση- «Έδειξα υπερβολική ανοχή»