Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Τριάδες για το Σαββατοκύριακο!

Ποδοσφαιρο

Ταμείο την Πέμπτη με τα Κύπελλα Ευρώπης από το ΜΟΝΟΒΕΤ

Πέρασε η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ την Πέμπτη, με τον «άσο» της Βικτόρια Πλζεν (απόδοση 1,45), τον «άσο» μαζί με το Over του ΠΑΟΚ (απόδοση 1,48) και το Goal στο παιχνίδι Λουγκάνο-Μπεσίκτας (απόδοση 1,64)! Στο 3,52 ήταν η συνολική απόδοσή της!

Με την έναρξη και της Bundesliga, όλα τα πρωταθλήματα παίζουν μπάλα αυτό το Σαββατοκύριακο. Ξεχώρισα 2 τριάδες. Στην πρώτη έβαλα από τη Γερμανία τον «άσο» της Λειψίας κόντρα στην Μπόχουμ μαζί με το Over. Μεγάλη είναι η διαφορά των 2 ομάδων. Η Λειψία μπορεί να κερδίσει με μεγάλο σκορ. Μόνος του ο «άσος» της δεν έχει αξία.

Πολύ καλή είναι η απόδοση του Over από την Premier League, στον αγώνα της Κρίσταλ Πάλας με τη Γουέστ Χαμ που βγαίνει από την παράδοση. Στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις τους έχουν φέρει 11 Over! Σε όλες σκόραραν και οι 2. Εκτός από το Over έχει επομένως τύχη και το Goal.

Λογικά θα γίνει το Goal και στον αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Λυών και τη Μονακό. Και οι 2 σκοράρουν με άνεση, ενώ δέχονται και γκολ. Πέρσι η Λυών κέρδισε με 3-2. Πρόπερσι επικράτησε με 3-1.

Μπαίνει με το δεξί στο πρωτάθλημα η Μπάγερν

Από το αυριανό κουπόνι ξεχώρισα 2 φαβορί και 1 Over. H Μπάγερν ενισχύθηκε πολύ στις μεταγραφές με στόχο να επιστρέψει στον θρόνο από τον οποίο έπεσε πέρσι από τη Λεβερκούζεν. Μπορεί να μπει με το δεξί. Ποντάρω στο «διπλό» της στο ματς με τη Βόλφσμπουργκ.

Ο ΠΑΟΚ φέρνει μεγάλα σκορ στην Τούμπα. Στην πρεμιέρα της Super League κέρδισε με 3-2 τον Πανσερραϊκό. Ακολούθησε η άνετη νίκη του στο Europa League με 4-0 κατά της Σάμροκ Ρόβερς. Πιθανό είναι το Over και στον αγώνα του με τον Παναιτωλικό.

Στη Γαλλία δυνατό φαβορί είναι η Μαρσέιγ στο παιχνίδι με τη Ρεμς. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα και συνέτριψε εκτός έδρας με 1-5 την Μπρεστ. Η Ρεμς ηττήθηκε με 0-2 από τη Λιλ. Τα 2 τελευταία χρόνια η Μαρσέιγ επικράτησε με 4-1 και 2-1. Ο «άσος» της είναι από τα στηρίγματα στο κυριακάτικο κουπόνι.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Υπουργείο Αθλητισμού: Αυτές είναι οι οκτώ λέσχες φιλάθλων που πήραν άδεια

F1 Ολλανδία: Αγώνας στην παραλία!

Γιάννης, Θανάσης, Κώστας και Αλέξης Αντετοκούνμπο: Ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο