• Στοίχημα

    Τριάδα με Over από την Αγγλία

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    · Ταμείο και τη Δευτέρα το ΜΟΝΟΒΕΤ με τα 2 Goal που πλήρωσαν 3,44!

    Άλλο ένα ταμείο ήρθε από το ΜΟΝΟΒΕΤ τη Δευτέρα με τα 2 Goal από την Αγγλία και τη Βραζιλία, στα παιχνίδια Μπράνφορντ-Νιούπορτ Κάουντι (απόδοση 1,80) και Σπορτ Ρεσίφε-Σεαρά (απόδοση 1,91)! Η δυάδα πλήρωσε 3,44!

    Το σημερινό κουπόνι δεν έχει πολλές επιλογές και ποντάρω σε 3 Over από το Λιγκ Τρόφι. Πρόκειται για μία διοργάνωση με πολλά γκολ. Παίζουν ανοιχτά οι ομάδες και σκοράρουν.

    Το πρώτο Over που ξεχώρισα είναι στο παιχνίδι της Λέιτον Όριεντ με την Κόλτσεστερ. Στoυς πρώτους αγώνες τους στον όμιλο η Λέιτον Όριεντ έχασε με 1-2 από την Άρσεναλ U21 και η Κόλτσεστερ κέρδισε με 2-1 την Μίλτον Κέινς Ντονς. Και οι 2 θα κυνηγήσουν τη νίκη και το πιθανότερο είναι να έχει πάνω από 2 γκολ το παιχνίδι τους.

    Η Μόρκαμ και η Μπόλτον είναι φαβορί για τη νίκη στα ματς με την Νότιγχαμ U21 και την Άστον Βίλα U21 αντίστοιχα. Όλες τους έφεραν Over στην 1η αγωνιστική. Η Μόρκαμ κέρδισε με 2-1 τη Γουίγκαν και η Νότιγχαμ U21 με το ίδιο σκορ την Καρλάιλ. Η Μπόλτον επικράτησε με 3-2 της Μπάροου και η Άστον Βίλα U21 ηττήθηκε με 3-2 από την Φλίτγουντ. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουν και σήμερα τα Over.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Κυψέλη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στα δύο αδέρφια

    Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Volkswagen Festival για τα 50 χρόνια Golf με ένα iconic live performance του κορυφαίου Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά

    Howden: Η Ελίζα Βασιλείου νέα Head of Sales, Bancassurance



    ΣΧΟΛΙΑ