Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Τριάδα από το Conference League

Πέρασε η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ την Τετάρτη με τους «άσους» της Αστάνα (με απόδοση 1,58), της Ρεάλ Μαδρίτης (1,51) και το Over στο παιχνίδι Ρίγας Σκόλα-Εσπορ. Σάντα Κολόμα (1,48). Στο 3,53 ήταν η απόδοσή της!

Τρία παιχνίδια από το Conference League ξεχώρισα από το σημερινό κουπόνι. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη με πάνω από 2 γκολ διαφορά στο παιχνίδι με την Νόα. Έκανε πολλά λάθη στο πρώτο ματς, δέχτηκε 3 γκολ κι έχασε με 3-1 ενώ είχε προηγηθεί στο σκορ. Δεν νομίζω ότι θα τα επαναλάβει στην αποψινή ρεβάνς στην OPAP Arena. Κυνηγάει το 3-0 για να πάρει την πρόκριση. Συνδυάζω επομένως τον «άσο» της με το Over.

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι της Τζουργκάρντεν με την Ίλβες στη Φινλανδία. Ανώτερη είναι η σουηδική ομάδα και μπορούσε να πάρει τη νίκη. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να κερδίσει στην έδρα της. Ο «άσος» της είναι δυνατός και αποτελεί ένα από τα στηρίγματα του κουπονιού.

Κλείνω την τριάδα με 1 ακόμα «άσο», αυτόν της Γάνδης στον αγώνα με τη Σίλκεμποργκ. Αμφίρροπο ήταν το πρώτο ματς στη Δανία και τελείωσε ισόπαλο με 2-2. Θα παλέψει η Σίλκεμποργκ για την πρόκριση αλλά δύσκολα θα μπορέσει να κοντράρει εκτός έδρας την Γάνδη. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για τα playoffs η βελγική ομάδα.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

Ιμάνι Κελίφ: Ξανά στο «ρινγκ» με Μασκ και Τραμπ η χρυσή intersex Ολυμπιονίκης

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Σημαιοφόροι στην τελετή έναρξης οι Στεφανουδάκης και Πασχαλίδου

Διπλή Ανάπλαση: Πράσινο φως και από την Αρχαιολογία για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού