• Στοίχημα

    Τριάδα από το Conference League

    • Monobet


    Πέρασε η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ την Τετάρτη με τους «άσους» της Αστάνα (με απόδοση 1,58), της Ρεάλ Μαδρίτης (1,51) και το Over στο παιχνίδι Ρίγας Σκόλα-Εσπορ. Σάντα Κολόμα (1,48). Στο 3,53 ήταν η απόδοσή της!

    Τρία παιχνίδια από το Conference League ξεχώρισα από το σημερινό κουπόνι. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη με πάνω από 2 γκολ διαφορά στο παιχνίδι με την Νόα. Έκανε πολλά λάθη στο πρώτο ματς, δέχτηκε 3 γκολ κι έχασε με 3-1 ενώ είχε προηγηθεί στο σκορ. Δεν νομίζω ότι θα τα επαναλάβει στην αποψινή ρεβάνς στην OPAP Arena. Κυνηγάει το 3-0 για να πάρει την πρόκριση. Συνδυάζω επομένως τον «άσο» της με το Over.

    Ισόπαλο με 1-1 έληξε το πρώτο παιχνίδι της Τζουργκάρντεν με την Ίλβες στη Φινλανδία. Ανώτερη είναι η σουηδική ομάδα και μπορούσε να πάρει τη νίκη. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να κερδίσει στην έδρα της. Ο «άσος» της είναι δυνατός και αποτελεί ένα από τα στηρίγματα του κουπονιού.

    Κλείνω την τριάδα με 1 ακόμα «άσο», αυτόν της Γάνδης στον αγώνα με τη Σίλκεμποργκ. Αμφίρροπο ήταν το πρώτο ματς στη Δανία και τελείωσε ισόπαλο με 2-2. Θα παλέψει η Σίλκεμποργκ για την πρόκριση αλλά δύσκολα θα μπορέσει να κοντράρει εκτός έδρας την Γάνδη. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα πάρει τη νίκη και το εισιτήριο για τα playoffs η βελγική ομάδα.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης

    Ιμάνι Κελίφ: Ξανά στο «ρινγκ» με Μασκ και Τραμπ η χρυσή intersex Ολυμπιονίκης

    Παραολυμπιακοί Αγώνες: Σημαιοφόροι στην τελετή έναρξης οι Στεφανουδάκης και Πασχαλίδου

    Διπλή Ανάπλαση: Πράσινο φως και από την Αρχαιολογία για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού



    ΣΧΟΛΙΑ