Νέα επιτυχία για τη στήλη την Τρίτη!

Πέρασε η δυάδα με τα Goal από τα προκριματικά του Μουντιάλ, στα παιχνίδια Βόρεια Μακεδονία-Ουαλία (απόδοση 1,87) και Ισραήλ-Νορβηγία (απόδοση 1,70) και πλήρωσε 3,18!

1

Το ποδοσφαιρικό κουπόνι του στοιχήματος δεν έχει σήμερα ενδιαφέρον και γι’ αυτό ασχολούμαι με το μπάσκετ. Ποντάρω σε 3 φαβορί από τη Euroleague. Πλησιάζει προς το τέλος της η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.

Η Αναντολού Εφές προέρχεται από 4 σερί νίκες και στοχεύει την πρώτη εξάδα. Λογικά θα κερδίσει την Μπασκόνια που δεν δείχνει να έχει ελπίδες για πρόκριση. Ποντάρω στη νίκη της με πάνω από 6 πόντους διαφορά.

Την ίδια επιλογή κάνω και για τον Ερυθρό Αστέρα στον αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια. Μετά τη νίκη στο ΣΕΦ κατά του Ολυμπιακού δεν πρέπει να έχει πρόβλημα για να κερδίσει την αποκλεισμένη και προτελευταία στη βαθμολογία Βίρτους Μπολόνια. Επιστρέφει και ο Πετρούσεφ. Μπορεί να πετύχει εύκολη νίκη.

Κλείνω με το ματς του Παναθηναϊκού, στο Βελιγράδι, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν ελπίζει σε πρόκριση η Μακάμπι αλλά στα 4 τελευταία παιχνίδια της μετράει ισάριθμες νίκες και θα παίξει χωρίς άγχος για να κάνει τη ζημιά. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη νίκη για να «κλειδώσει» το προβάδισμα έδρας στα playoffs. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Ποντάρω στην νίκη του με πάνω από 3 πόντους διαφορά.

Διαβάστε επίσης:

Κιβωτός του Κόσμου: Αναβλήθηκε η δίκη του πατέρα Αντωνίου για ασέλγεια σε 2 ανήλικους

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος: Αντιδρά στον πειθαρχικό έλεγχο των δικαστών για το κύκλωμα στην πολεοδομία της Ρόδου

Δύο εκατομμύρια ευρώ σε έναν χρόνο «έχασε» το εμβληματικό ακίνητο στην Αρεοπαγίτου που ανήκε κάποτε στον «Έλληνα Μπάφετ»