Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Τρία φαβορί από τα Κύπελλα Ευρώπης

ΠΑΟΚ

Για την πρώτη τους νίκη ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός

Οι αγώνες του Europa League και του Conference League κυριαρχούν στο σημερινό κουπόνι του στοιχήματος. Την πρώτη τους νίκη κυνηγάνε οι ελληνικές ομάδες. Πιο δύσκολο είναι το έργο του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη με την Μπράγκα. Είναι πιο κοντά στη νίκη αλλά έχει ρίσκο ο «άσος» του.

Ο ΠΑΟΚ έκανε καλή εμφάνιση στην Τουρκία και ηττήθηκε στο τέλος με 3-1 από τη Γαλατασαράι. Δίνει το πρώτο του παιχνίδι για τη League Phase του Europa League στην Τούμπα και μπορεί να πανηγυρίσει την νίκη κόντρα στη Στεάουα. Έχει ήδη 3 βαθμούς η ρουμάνικη ομάδα από τη νίκη με 4-1 κατά της Ρίγας Σκόλα. Βέβαια το ματς αυτό ήταν εύκολο και σήμερα στην Τούμπα δύσκολα θα αποφύγει την ήττα.

Ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στο Conference League. Παίζει στη Βοσνία Ερζεγοβίνη με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα την οποία αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League και την κέρδισε 2 φορές, με 3-2 και 1-0. Φαβορί για τη νίκη είναι και ο Παναθηναϊκός ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα του με 2-0 στο ντέρμπι πρωταθλήματος από την ΑΕΚ κι ενώ έχει μπροστά του άλλο ένα ντέρμπι, την Κυριακή, με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Το τρίτο φαβορί είναι από το Europa League, η Τότεναμ στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Φερεντσβάρος. Μεγάλη είναι η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων. Η Τότεναμ προέρχεται από τη νίκη με 0-3 στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με το ίδιο σκορ κέρδισε και στην πρεμιέρα του Europa League την Καραμπάκ παρότι έπαιζε από το ξεκίνημα του αγώνα με 10 παίκτες. Δεν πρέπει να έχει πρόβλημα για να φύγει με το «διπλό» από την Ουγγαρία.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης:

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες των ελληνικών ομάδων με αμέτρητες αγορές και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα