Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Το Nations League συνεχίζεται με δυνατά παιχνίδια

Μπάλα ποδοσφαίρου

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Πάμε Στοίχημα

Η 3η αγωνιστική των ομίλων του Nations League συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο.

Ακολουθούν, από την Κυριακή έως την Τρίτη, τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές δυνατές αναμετρήσεις.

Η Εθνική Ομάδα, πέτυχε ιστορική νίκη με 2-1 στο Wembley κόντρα στην Αγγλία και όλοι οι διεθνείς την αφιέρωσαν στον Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε απρόσμενα και πρόωρα από τη ζωή.

Βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 9 βαθμούς σε 3 παιχνίδια και την Κυριακή (21:45) υποδέχεται στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Ιρλανδία με στόχο το 4 στα 4.

Αμέτρητες αγορές, ανανεωμένο Bet Builder και νέο Cash Out* προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στον αγώνα Ελλάδα-Ιρλανδία και σε όλα τα ματς του Nations League.

Με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις παίζονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ, τα ακόλουθα παιχνίδια:

 Για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός με τη Ζαλγκίρις Κάουνας

Στη Euroleague ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται, στις 21:15, στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» τη Ζαλγκίρις Κάουνας και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη.

Στις 21:30 αρχίζουν τα άλλα 2 παιχνίδια, Μιλάνο-Παρί και Μπαρτσελόνα-Άλμπα Βερολίνου.

Αμέτρητες αγορές προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τις αναμετρήσεις της Euroleague ανάμεσά τους και οι ακόλουθες:

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης:

Δυάδα με μεγάλες αποδόσεις για τις εθνικές ομάδες!

Προτάσεις με φαβορί και Goal

Τριάδα με Over από την Αγγλία